2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا رفت و آمد ندارید؟پدرومادر و خواهر برادر قابل چشم پوشی نیستکمتر از قبل شده کلا

یک سال و نیم هیچ رفت و آمدی نیست،فقط با مادرم دوماه یک بار..بله قابل چشم پوشی نیست اما ب شرطی که دلشون بخواد..فکر نمی‌کردم بزرگترها حرمت شکنی کنن..همیشه فکر میکردم خطا از کوچیکترهاست

به جز مامان و بابای من هیچکس خونمون نمیاد اصلا ما هم هیچ جا نمیریم هم روزای عادی هم عید

تعداد خانوادتون زیاده، حوصلتون سر نمیره از رفت و آمد نداستن،عالم تنهایی خوبه یا بد

خوشبحالتون خونه ما کاروانسرا هست و بی دعوت و هر روز مهمون دارین با اینکه اصلا مهمون نمیریم همش مهمون ...

حتما پدر مادرتون بزرگ طایفه هستن،یا خواهر برادرا زیاد هستین،درسته؟رفت و آمد خوبه خیلی توروحیه تاثیر داره اما اندازه،نه کم نه زیاد..

تعداد خانوادتون زیاده، حوصلتون سر نمیره از رفت و آمد نداستن،عالم تنهایی خوبه یا بد

من خواهر ندارم برادرامم بچه‌ان ۱۰ و ۶ سالشونه در واقع جز پدر و مادرم کسی رو ندارم فامیل زیاد هست ولی من باهاشون قطع رابطه کردم اصن نمی‌دونن کجام در این حد حذفشون کردم😅

خانواده شوهرم پر جمعیتن خیلی ولی ما باهاشون رفت و آمد و ارتباط نداریم اصلا حتی تلفنی هم ارتباط نداریم

جز خونه پدر و مادرش هیچ جا نمیریم 

ما اهل رفت و آمد و شلوغی نیستیم و بدمون از مهمون بازی میاد دو نفری خیلی بهتره برای ما 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

متاهلم شهر غریب مجبور به تنهاییم

بچه هم دارید یا فقط زن و شوهر هستین،تنهایی سخت،اما وقتی ب این نتیجه برسی که تنها هم میشه زنده موند و زندگی کرد،انگار تازه منفعت‌هاشم خواهی دید

قشنگی عید به دید و بازدید هست وگرنه روزای معمولی که همیشه تنها هستیم اگر تنهایی انتخابتون نیست خودتو ...

ازقصد تنهامون گذاشتن،حسادت کینه،بخل درونشون زیاده اونم بی دلیل،شاید باورکردنی نباشه..

بنظرم با این اوضاع رفت و آمد و کوچیک شدن خانواده ها کم کم افسردگی میاد سراغ آدما حواستون باشه

انگار آدما دلشون خیلی کوچیک شده،همیشه فکر میکردم چراخارجیا با هم رفت وامد ندارن،میگفتم از لذت و شور بی بهره ان،اصلا جزو بی احترامی محسوب میکردم،بعد ب خانواده های ایرانی سرایت کرد،هی دیدم شکل دایره بیشتر میشه تا به خونواده ما رسید..دنیا بی ارزش ولی بعضیا هر چی سنشون میگذره متاسفانه مجنون تر میشن،بی حرمت و بی رحم تر میشن،باور کردنی نیست،شبیه یک کابوس

من خواهر ندارم برادرامم بچه‌ان ۱۰ و ۶ سالشونه در واقع جز پدر و مادرم کسی رو ندارم فامیل زیاد هست ولی ...

پدر مادر باشن که دیگر غمی نیست،من پدرم ب رحمت خدا رفته دوازده سیزده سال میشه،مادرمم با دخترای دیگ ش همفکر و همنظره،پدر ومادر همسرم که پشت هم سه چهار سال پیش ب رحمت خدا رفتن و همسرم کسی رو نداره،غامیل هست عموخاله..ولی تا پدر مادر هستن بقیه هستن،هیچ.‌