2777
2789
عنوان

بیاید براتون تعریف کنم چهارشنبه سوری غمگین من که تازه عقدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 45 پست
دکتر درست حسابی برو . الان دکترا یاد گرفتن زائده های طبیعی بدنم به جا زگیل جا میزنن به مردم. احتمالا ...

چهار ساعت با دونه ور رفت بعد گفت نمی دونم چیه یه هفته دارو بخور بعد بیا زگیل زبره این زبر نیست نرمه اما بر امدگیش مشکوکه الان من تا یه هفته چجوری صبر کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چهار ساعت با دونه ور رفت بعد گفت نمی دونم چیه یه هفته دارو بخور بعد بیا زگیل زبره این زبر نیست نرمه ...

اونا همون پاپیولان که زائده های طبیعی بدنن. توی بدن بعضیا در میاد و زگیل نیست و عارضه ی خاصی ام نداره فقط ممکنه موقع رابطه جنسی یا اصطکاک با لباس زیر باعث سوزش یا خارش بشه. 

اونا همون پاپیولان که زائده های طبیعی بدنن. توی بدن بعضیا در میاد و زگیل نیست و عارضه ی خاصی ام ندار ...

هیچ علامت درد یا چیزی ندارم و حتی سوزش و خارش هیچ امدم شیو کنم ایینه گذاشتم جلوم و دیدم  و از اون روز خواب خوش ندیدم حتی با همسرم همش بد رفتاری میکنم ذهنم فکرم همش درگیره

با پارتنرت تماس سطحی ام نداشتی؟ تماس پوستی باشه؟

داشتم ولی خیلی بهش مطمئنم و دونه ای تو بدنش حتی ندیدم همش سرکار یا خونس و جایی نمیره و ما قبل از عقد یک و سال خورده ای دوست بودیم 

داشتم ولی خیلی بهش مطمئنم و دونه ای تو بدنش حتی ندیدم همش سرکار یا خونس و جایی نمیره و ما قبل از عقد ...

اگه حواب ازمایش اومد که زگیل بود و از خودت مطمئن بودی به پارتنرت شک کن. رو بدن مردا ممکنه دونه نزنه یا پنهان بمونه ولی ناقل باشن و به بدن زنا منتقل کنن. هیچوقتم صد در صد به هیشکی حتی پارتنرت اعتماد نداشته باش. عاشقش باش و بهش اعتمادم بکن ولی نه انقدی که اگه روزی چیزی ازش دیدی خودت نابود شی.

و البته ممکنه از قبلم گرفته باشه . قبل از اینکه باهات دوست شه مربوط به گذشتش باشه.

اگه حواب ازمایش اومد که زگیل بود و از خودت مطمئن بودی به پارتنرت شک کن. رو بدن مردا ممکنه دونه نزنه ...

کاشکی زگیل نباشه با تمام وجودم میخوام که خدا کمکم کنه که نباشه که هم من هم همسرم ارامشون ازمون گرفته نشه دعا کنید واسم 

کاشکی زگیل نباشه با تمام وجودم میخوام که خدا کمکم کنه که نباشه که هم من هم همسرم ارامشون ازمون گرفته ...

نود درصد زگیل نیس خودتو اذیت نکن با فکر و خیال الکی. منم یه بار شک داشتم زگیله رفتم پیش یه دکتر زنان که فلوشیپ سرطان شناسی داره و بعد معاینه توضیح داد که اینا شبیه زگیل ان ولی پاپیول ان و زائده های طبیعی و بی خطرن.