2777
2789
عنوان

سینه هام دارن از درد میترکن !😣

627 بازدید | 16 پست

از ظهر گذشته دارم پسرمُ از شیر میگیرم و الان هم پاشده و شیر میخواد ک گذاشتمش رو پام. مامانا من باید برم دکتر برایِ خشک کردن شیر سینه هام یا راه حلی دارین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتمن به یگ بارگی قطع کردی کم کمک قطع کن همه به بچه تاثیر داره هم به خودت 

یک دفعه ک نه چون پسر من تو طول روز در حد میک زدن میخورد ولی شبا خ وابسته بود و مث پستونک دهنش ! اشتهاشم کم شده واسه همین در واقع فقط شب میخورده اونم تو خواب ک دیدم عقلانی نیس ادامه دادنش میخوام کلا بگیرمش ب نفع جفتمونه بنظرم

من سینم ورم کرد والتهاب ودرررررد شدددددید رفتم دکتر بهم سفکسیم داد شیرم خشک شدشماهم برو دکتر ک اذیت نشی چون بایدحالت خوب باشه که حوصله ووقت بزاری برای بچه عزیزم 

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 

زنجبیل جان همین الان یه حوله بردار با اتو خوب گرمش کن بزار رو سینت مساژ هم نده اصلا. هرچی شیر جمع شده تو سینت میریزه بیرون.

من که از بس سر این موضوع درد کشیدم کارم نصف شب به بیمارستان کشید فقط هم همین حوله داغ مشکلمو حل کرد