2777
2789

همیشه یه غمی رو دلمه از بیست سالگیم تا الان که ۳۲ سالمه چندتا عید میشه همیشه تنها بودم همیشه یه آرزو کردم هرسال هرسال دریغ از پارسال خدا برا بقیه خدایی کرده خیلی قشنگ برا من فقط نگاه کرده نه خونه زندگی نه همسری نه دلگرمی هیچی ۳ ساله دم افطار تو عیدا ازش خواستم من خونه خودم باشم جواب مو نداده ۱۲ ساله ازش خواستم یه چیزیو نمیتونم بگم نیست چون بودنش و دارم برا بقیه میبینم 

عید تنهام مسافرت خانوادگی نمیریم 

دوستام خودشون با خانواده‌هاشون سفرن 

من تنهام چقدر از خدا دلگیرم حتی خواهرم سر زندگیشه یه دلخوشی داره 

از عید بدم میاد کاشکی الان ۱۵ فروردین بود حداقل سر کار میرفتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا هزیزم تو متاهلی هم خبری نیست من بعد ۱۲ سال زندگی فقط همون سفر اول با شوهرم بهم خوش گذشته خداشاهده این همه سفرسفر رفتیم همش جنگ و دعوا و دل شکستگی وگریه بوده. حتی عید هم همینطور به خدا شده همون لحظه سال تحویلم اشکمو دراورده. تنهایی مجردی خیلی بهتراز تنهایی متاهلیه . من بیچاره از خونه بابام فرارکردم خونه شوهر به امید نجات از تنهایی 

والا هزیزم تو متاهلی هم خبری نیست من بعد ۱۲ سال زندگی فقط همون سفر اول با شوهرم بهم خوش گذشته خداشاه ...

تنهایی مجردی از یه جایی به بعد مریض جسمی و روحی میکنه آدم و 

چی بگم منم خیلی دلم ازش گرفته منی که از نه سالگی نماز و روزم ترک نمیشد الاان دیگه اعتقاداتم رو از دس ...

من روزه میگیرم اما نماز نمیخونم نماز ارومم نمیکنه 

من روزه میگیرم اما نماز نمیخونم نماز ارومم نمیکنه

منم روزه میگیرم  به روی خودم ونمیارم و جلوی بقیه حرفی نمیزنم ولی چراا دروغ خیلی از خدااا ناامید شدم ولی به روی خودم و بقیه نمیارم😭

حتی ازش میترسم از بلا هایی که سرمون اومده ... 

تنهایی مجردی از یه جایی به بعد مریض جسمی و روحی میکنه آدم و

حرفت خنده داره تنهایی متاهلی هم میاره. من از بدن درد بمیرمم شوهرم به خودش زحمت ماساژ نمیده از سردرد بمیرمم یه ذره درک نداره اون شب سردرد شدید داشتم داشت با بچه توپ بازی می کرد بی هوا محکممممممم کوبید درگوش من توپو

بعدشم  درد روحی تا دلت بخواد برات به وجود میاد بعلاوه هزارتا درد جسمی .اون عقده هایی که جمع شده درونت اون غصه هایی که برات به وجود اورده و نتونستی ببخشیش. اون لحظات خوب عمرت که سیاهش کرده اون تحقیر ها وتوهین هایی که کرده همش جمع میشه میزنه هزار تا مرض آدم میگیره 

من آدمی ام موهام زود سفید نمیشد سه سال پیش یه غلطی کرد همون موقع ده بیست تا تار مو هام سفید شد 

الانم از همون سه سال پیش معده ام داغون شده