2777
2789
عنوان

قارچ يا تبخال

183 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من تبخال تناسلي دارم رفتم دكتر گفت قارچ شديد داري

الام ٣روزه خارشم زياد شده.تا هر خارشي مياد فك ميكنم تبخاله اما تبخاله ميريزه بيرون و سوزش داره.من فقط خارش دارم.علايم قارچ چيه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قارچ..ترشحات سفید پنیرکی از واژن میاد بیرون...

عنبر نسا دود کن...

تو آب نمک بشین 

تو سرکه ی سیب طبیعی نه کارخونه ایا بشین

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

یکی از دلایل #عفونت_قارچی زنان، استفاده از مواد خوشبو کننده است. حتی مواد شستشو دهنده بدن که معطر می باشند! زیرا سطح اسیدیته ی واژن را کاهش داده و موجب عفونت قارچی می شوند.

‍❣ @zendegiodin  ❣

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

دوستم برای قارچ تنها راه حل رعایت بهداشته نه اینکه خدایی نکرده شما رعایت نمیکنی ولی یسری نکات کوچیک هست که باعث میشه از شرش راحت بشی.

۱تند تند لباس زیرتو عوض کن

۲بعد از دستشویی خودتو با دستمال خشک کن

۳توی حمام زیر دوش روی زمین نشین حتما روی چهار پایه بشین هر بار حمام هم خوب بشورش.

۴لباس زیرتو خوب با صابون انتی باکتریال بشور و توی نور مستقیم افتاب خشک کن

برای تبخال هم تا مریض شدی برو دکتر تا بدنت ضعیف نشه استرس نداشته باش.

برای مامان شدنم صلوات میفرستی؟😢❤👼

لباس زیرتم فقط و فقط نخی باشه...

الان ک دچار شدی لباسا گشاد بپوش ..اصلا دامن بپوش ..

خوردن سیر 

خوردن ماست

خوردن خیارم 

خوبه

قارچ..ترشحات سفید پنیرکی از واژن میاد بیرون... عنبر نسا دود کن... تو آب نمک بشین  تو سرکه ی ...

تو اینا بشینه که تبخالش تحریک میشه عود میکنه چرا ادوایز الکی میکنین؟ ☹️

تو اینا بشینه که تبخالش تحریک میشه عود میکنه چرا ادوایز الکی میکنین؟ ☹️

گفت قارچ دارم

منم فك ميكردم تبخال دارم دكتر برام ازمايش خون نوشت نداشتم و خوب شدم بعدش😂 توام ازمايش بده اول مطم ...

تبخال ك دارم ازمايش دادم.اما چون فقط خارشه حس ميكنم واسه قارچه