2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم، ۱۳ ساله هربار عید میخوایم بریم خونه بابام همسرم هربار اذیت میکنه(راه دورم). بابام مریضه، استرس براش خوب نیس، منم واقعا حس بدی دارم از بی عرضگیم. کاش بابام مریض نبود، شوهرمو ول میکردم

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
مشکل اینجاس پدرشوهر منو اذیت میکنه روانی هست شوهرمم با وجود دونستن این پشت من درنمیاد

منم امروز مادرشوهرم برا اولین بار یه حرفی زد منو ناراحت کرد بعد خودش گریه کرد  شوهرمم عین بز نگاه کرد هیچوقت نمیبخشمشون نه شوهرمو نه مادرشو

مشکل اینجاس پدرشوهر منو اذیت میکنه روانی هست شوهرمم با وجود دونستن این پشت من درنمیاد

۷ سال یک بازی برات تکرار شده

ببین قرار بوده چه درسی ازش بگیری که هنوز نگرفتی؟

درست رو که یاد گرفتی خود به خود میری مرحله بعد.

منم امروز مادرشوهرم برا اولین بار یه حرفی زد منو ناراحت کرد بعد خودش گریه کرد  شوهرمم عین بز نگاه کرد هیچوقت نمیبخشمشون نه شوهرمو نه مادرشو

یعنی چی چطور اذیتت میکنه

با حرفاش

من با همسرم دوس بودم انقد خانواده مزخرفی داشتم با همسرم ازدواج کردم اونا هم مخالف بودن کلا خانوادم و من برای همیشه قید همو زدیم

من هیشکی رو ندارم دوتا بچه دارم پدرشوهر انقد با حرفاش زخم میزنه یکی دوتا نیست که!

کلا دیونست همه از دستش خسته شدن دختراش پسرش زنش و منی ک عروسیشونم همه نفرینش میکنن اما هیچیش نمیشه

منم امروز مادرشوهرم برا اولین بار یه حرفی زد منو ناراحت کرد بعد خودش گریه کرد شوهرمم عین بز نگاه کر ...

خدا رو قسم میدم به بزرگیش پدرشوهر رو تا سال بعد زیرخاک کنه

ببین چجور منو سوزونده آرزوی مرگشو دارم

۷ سال یک بازی برات تکرار شدهببین قرار بوده چه درسی ازش بگیری که هنوز نگرفتی؟درست رو که یاد گرفتی خود ...

مثلا واس بچم لباس بخرم جنگ میندازه خونشون 

واس خونمون یه چیزی بخرم جنگ میندازه

همسرم پول نداره خونه اجاره کنیم مجبوریم بمونیم اینجا😔😔

دوربین مداربسته وصل کرده فقط نگهبانی میده شغل هم نداره بازنشسته هست

همه رو اذیت میکنه یا فقط شمارو؟ خدا از آدم بد نگذره انشالله

همه رو 

فک کن دخترشو با کمربند تو خونه میرد دخترش فرار کرد رفت کوچه

کمربند و انداخت گردنش آورد تو خونه

این نمونه‌ای از کوچیک‌ترین کاراشه