2777
2789
عنوان

یه مشت بی لیاقت بچه دار میشن

202 بازدید | 17 پست

دیدم طرف تاپیک زده ناراحتم بچم دختره

من 20 سالمه تک فرزند با این حال کلی به مامانم گفتم خواهر یا برادر میخوام گوش نکردن

خیلیا سال ها دوا و درمون میکنن تا بتونن یه کوچولو از گوشت و خون خودشون به آغوش بکشن

خدایا شکرت

دارم میترکم از حرص

دخترداشتن چشه مگه بی لیاقت

چقد بعضیا پستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی کاربر بود میگفت من یه زنه بدبختم ک دو تا دختر دارم 

ولی تا میخوره میزنمشون ......

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

ی کاربر بود میگفت من یه زنه بدبختم ک دو تا دختر دارم ولی تا میخوره میزنمشون ......

وای نه😔😔

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

عزیزم اون نگفت دختر بده،گفت دلم میخواد پسر داشته باشم..حالا اگه میگفت دوست دارم دختر داشته باشم چقدر تحسینش میکردین..تو رو خدا اینقدر نسبت به این موضوع گارد نداشته باشید..هر کسی دلش چیزی میخواد..جنسیت بچه هم همینطوره 

فقط دخترایی که نصیب این خانواده ها میشن.

وقتی خدا رو شکر می کنین برای داشتن خانواده ای با عقاید درست هم از خدا شاکر باشین بعضی دخترا تو بد خانواده هایی گیر میفتن.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

وای نه😔😔

کاربرا بهش توپیدن به همه فوش پدر مادر میداد ..کاش میشد تگش کنم ولی دهنش کثیفه 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

بیخیال بابا

ارزش گوهر،گوهر شناسد

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

کاربرا بهش توپیدن به همه فوش پدر مادر میداد ..کاش میشد تگش کنم ولی دهنش کثیفه

کاش از هر کسی می خواست بچه دار بشه تست سلامت روان می گرفتن.

من از این آدما کم ندیدم و عمه ی خودم از دست مادربزرگم بابت همین افکارش خودسوزی کرد.

1
5
10
15
20
25
30
35
40