2777
2789

حس میکنم نور چهره ها رفته یجورین انگار ک بدل نمیشینن ...

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

شهرما چهرشون طبیعیه

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهرانم همینه انگار دیگه پاکی رفته 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بخدا نچرالیم😂

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بهتره سرمون تو زندگی خودمون باشه و بقیه رو قضاوت نکنیم

😐🖐️

سلطان همونا ک میگین سرشون ک هیچ کل هیکلشون تو زندگی من بود الان بیرون بودم ساده رفتم همه از ارایشگاه زدن بیرون ریختن تو خیابونا 

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

😐🖐️سلطان همونا ک میگین سرشون ک هیچ کل هیکلشون تو زندگی من بود الان بیرون بودم ساده رفتم همه از ارا ...

تو دوسداشتی ساده بری اونا خواستن برن آرایشگاه به تو ربطی داره؟ مثل این میمونه اونا بگن ما رفتیم آرایشگاه این ساده اومده

هر وقت یاد بگیری سرت تو کاز خودت باشه دیگرانم به تو کاری نداره خانومه چونکه شالم افتاد تو اتوبوس بهم حرف خیلی زشتی زد گفتش توکه برات فرقی نمیکنه کجا بری و .... اگه شعور باشه ما این مشکلات و نداریم

تو دوسداشتی ساده بری اونا خواستن برن آرایشگاه به تو ربطی داره؟ مثل این میمونه اونا بگن ما رفتیم آرای ...

اروم باش شخصیتت پیدا شد ...

از همینایی ....

برو خدا روزیتو جای دیگ بده متوجه نشدی میگم اونا همه منو نگاه میکردن چون ساده بودم برو وقتت گرفته نشه .. بدو ک این شبا شبای شماس