2777
2789
عنوان

بچم دختره خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 14822 بازدید | 316 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به تازگی متوجه شدم مقصر همه چی زن هست ، این تاپیک هم نمونه بارزش

میگه خانواده م پسر دوستن انگار واسه خانواده ش بچه دنیا میاره 

اصل بچه داری به مادر مربوطه خانواده کیلو چنده😂

عزیزم منم دوس دارم پسر داشته باشم که جنسم جور شه ولی اگه دخترم شه غصه نمیخورم خوشحالم میشم چون خدا ب ...

بله این ناشکری میشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نخیرم هیچکی همچین تاپیکی نمیزنه از پسر ناراحت شدم منکه ندیدم با اینکه حداقل صد بار در مورد دختر دیدم ...

میدونی دارن یک در مقابل هزار رو میگن 

اون واقعا اصن نباید به چشمت بیاد!

اون خانمایی که ادای طرفداری در میارن و هی میگن طبیعیه دوست داره پسر داشته باشه درجریان باشن پسر داره ...

اصلا از نظر من وقتی از یه جنسیتی ناراحتی چه پسر چه دختر یعنی کفر گفتن 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

ما ۳ تا دختریم داداشم آخری پسر

وقتی داداشم به دنیا اومد کلی ذوق کردیم اما از بس اذیت میکنه که مامامم میگه کاش اینم دختر بود

خداروشکر ولی بازم ناشکری نمیکنیم خداروشکر اما پسر فقط برای بستن در دهن مردم خوبه وگرنه اول آخر دختر خوبه واقعا اینو دارم با پوست و استخون درک میکنم

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

چقد آلت پرست🤮

😂😂😂😂😂😂

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بخدا بعد میگن مردا پسردوستن زنا خیلی بدترن استارتر بچه اولشم پسره

همه اینا تقصیر همجنس خوده ماست ، زن علیه زن 

مگر غیر از اینه که همه ما به دست مادرامون پرورش داده میشیم؟

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

خب بعضیا هم تاپیک میزنن پسر شده ناراحتن .این یه چیز طبیعیه بنا به شرایط یکی پسر دوست داره یکی دختر

اگر کسی یه دختر داشته باشه دوس داره اون یکی پسر بشه

فوقش یکم ناراحت میشه اگر باز دختر داشته باشه

نه ایشون که دو تا دختر و یه پسر داره

الان دو هفته اس ناراحته چرا چهارمی باز پسر نشده

اینه حال ادمو بد میکنه

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

تو این جامعه که ذره ای به زن ارزش نمیدن واقعا سخته بزرگ کردن دختر

به دست اوردن ارزش رو باید از یه جایی شروع کرد دیگه

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!