2777
2789
عنوان

بچم دختره خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 14819 بازدید | 316 پست
کاش خودت پسر می‌شدی که آبروی هر چی زنه بردی

تازه بچه اولشم پسره

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بابا میگه دوس دا شتم پسر باشه .خب یکی پسر دوس داره یکی دختر من خودم دوس دارم یه دختر داشته باشم .هر ...

دوست داشتن شما قبل از تعیین جنسیته بعدش میشه ناسپاسی و حتی ظلم به بچه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک با چنان سرعتی داره می‌ره جلو وقت نکردم همه رو بخونم 😂😂

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)
ربطی ب افکار نداره که ...خب پسر دوسدارن ..مثلا یکی بیشتر مادرشو دوسداره تا پدرش خب یکیک دختر دوسداری ...

اوکی پسر دوس داره

ولی عنوان تاپیک زده دختره ناراحتم!!!!

دوران جاهلیت عرب هم همین بود دیگه همین افکارو داشتن

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

مایه خجالت زن ها شده خودش

اصلا درک نمیکنم میان چرت پرت میگن 

منم ارزومه بچه پسر داشته باشم اگ روزی دختر دار بشم باز به حالم فرق نمیکنه یا فرقی نمیزارم بین دو جنس

ولی عقدش میمونه تو دلم پسر داشته باشم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
دوس داشتن بحثش جداست تا اینکه بشینی غصه بخوری

خب پرسیدی دلیلش چیه 

مگه مادر از بچه بدش میاد ؟!

اکه تو حالت خوبه و دختر دوست باید حواست ب مادر این دختر هم باشه ک الان باردارع 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بعضیا واقعا شعور ندارن حالا اگه میگفتم پسر بدم میاد و دخترمیخام عصرجاهلی نبود و به به و چه چه بود

دقیقا اینجا همه طرف دار دخترن فک میکنن ما میگیم پسر میخوایم دخترامون دوراز جونشون قربونی میکنیم

مامان دوتا گل دختر😍😍