2777
2789

بچه ها ما یه بار رفته بودیم خونه یه بنده خدایی 

خیلی خوب ازمون پذیرایی کرد ولی وقت شام برای ما  قرمه سبزی آورد 

برای خودش و شوهرش کلی فست فود سفارش داد و جلو خودمون نشست توی سفره خورد 😑

گفت ما مریضیم برامون خوب نیست این غذا ادویه داره 😑

وای مگه میشه😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😄😄😄

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

به میزان غذای مهمان توجه کردن رو اصلا نمی‌پسندم

رفتن توی اتاق خواب میزبان رو نمی‌پسندم

ول کردن بچه ها رو نمی‌پسندم

اومدن مهمون توی آشپزخونه رو نمیپسندم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

وااااات؟؟؟!!!! مادرشوهر من مارو دعوت کرده بود شام نفری یه تیکه مرغ پخته بود کلا ۴نفر میشدیم ما رفتیم دیدیم داداشش و زنش و بچه شون، سه تا نوه و یدونه زن نوه ش هم هستن سرزده نیومده بودن چون از شهر دیگه میان، هنوز وقت داشت شام بزاره دوباره یا از بیرون بگیره ولی همون ۴تیکه مرغ و ۴بشقاب برنجو تقسیم کرد خوردیم به من یه قاشق مرغ رسید😂همه میگفتن مرسی ما سیریم  

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

چرا باورم نمیشه😐😐

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴