2821
2789

شوهرم پولی که کارکردمو بدون اجازه من رفته قرض داده به جاریم بعد سرکاربودم دیدم پیامش برام اومده این مبلغ ازحسابم کارشده شوهرم پیام داده بهت برمیگردونم حالا ازسرکاراومدم بهش میگم واسه چه کاری برداشتی میگه فلانی نیازداشت خودم نداشتم ازکارا تو کشیدم  قرضی بهش دادم چیزی نگفتم ولی بغض کردم 

امروز رفته پسرموو برده بیرون براش خرید عید کرده اومده خیلی دلم سوخت انگارمن فقط واسه کارو .... خوبم به این چیزا که میرسه یادمان نیس بغض داره خفن می‌کنه دفعه چندمشه بچمو می‌بره تنهایی بدون من براش خرید می‌کنه هردفعم لباس مناسب یکی دوماه بعدش که میخره نمیکنه کمی بلندتر بخره مناسب چندماهش باشه بعد اومده خونه میگه براتون میخرم منم بغضم ترکید گفتم خودم کارمیکنم میخرم براخودم فقط به من می‌رسی یادت میاد کارتن خالیه

ومن درهیاهوی زندگی تورایافتم خدا✨️🧡✨️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم ناراحتی که سهله من از این ور قلبم واسه تو از وسط نصف شد اما اشتباهت اینجاست که کارتت و میدی دست شوهرت زحمتش رو تو بکشی بعد یکی دیگه خرج کنه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
عزیزم ناراحتی که سهله من از این ور قلبم واسه تو از وسط نصف شد اما اشتباهت اینجاست که کارتت و میدی دس ...

ازبس سادم بخدا الان بغض داره خفم میکنه

ازبس سادم بخدا الان بغض داره خفم میکنه

الهی فدات شم خواهر خوشگلم دیگه گذشت اما از امروز دیگه ساده نباش نزار باهات اینجوری کنن زرنگ باش خوشگلم این حق تو نیست که هم تو خونه کار کنی هم بیرون و تهش هم این دستمزدت باشه یه جا باید این چرخه معیوب تموم بشه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
الهی فدات شم خواهر خوشگلم دیگه گذشت اما از امروز دیگه ساده نباش نزار باهات اینجوری کنن زرنگ باش خوشگ ...

قربونت مهربونم آره ازبس ازخودم گذشتم دیده نمیشم رسماً ازم ردمیشن

قربونت مهربونم آره ازبس ازخودم گذشتم دیده نمیشم رسماً ازم ردمیشن

بزار از امسال یه روی دیگه از تو رو ببینن ❤️❤️

تو خودت نریز بهش بگو، مشاوره برین

خواسته ابروتون جلو جاری و برادرش نره شاید که پولتو داده

اروم و قشنگ صحبت کن باهاش 

ی ذره هم حساسی ، بهش نگفتی تا حالا اینا رو 

مشکل بعضیامون اینه که بعضی چیزا رو که نباید ، تو خودمون میریزیم انتظار داریم طرف حدس بزنه

درامد هم اگه نداری سعی کن داشته باشی اگه ممکنه برات . 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

تو خودت نریز بهش بگو، مشاوره برینخواسته ابروتون جلو جاری و برادرش نره شاید که پولتو دادهاروم و قشنگ ...

ن می‌دونی چیه جاریم به شوهرم گفته 5بریز این بدون اجازه من کارتموبرداشته 8ریخته براش من کاری ندارم ازاین می‌سوزم هیچی حساب نمیکنه منو دوباره بچمو برده واسش خرید کرده تنهایی انگارمادرنداره که فروشنده لباسای بچمو عوض کرده 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز