2777
2789
عنوان

طلا بخرم یا صبر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 76 پست

ماه پیش هم ۶۹۰۰ خریدم همه خانوادم گفتن چرا رفتی و فلان گرون شده و ارزون میشه و اینا ولی یه دو سه روز ۶/۵ شد باز نجومی رفت بالا 

الان چیکار کنم

ته دلم میخوام برم ولی میترسم

پول شوهرمه هر ماه میده پس انداز کنم یعنی خرجش نمیکنیم فقط برای پس اندازه و طلا بی اجرت میگیرم همیشه حتی استفاده‌شون نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی یسوال من دیروز ک ۷ وخورده بود میخاستم بخرم یه سکه پارسیان چون یکم پول دستم اومد برای همون حالا ...

والا من هوش اقتصادی خوبی ندارم

اما چون رشته‌م مدیریت هست، استاد اقتصادمون داشت می‌گفت چون اقتصاد کشور ما سالم نیست، همیشه عملکرد مردم برعکسه

می‌زارن گرون که میشه، تازه می‌رن طلا می‌خرن

امروز یه تحلیلگر سیاسی می‌گفت آخر اینا مذاکره می‌کنن، واسه همین احتمالاً باز ارزون بشه

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

چرا مردم عادت دارن وقتی گرون میشه، تازه به فکرشون میرسه برن دلار و طلا بخرن؟!!!

اشتباه کردم یکشنبه باید میرفتم 

الان زنگ زدم طلافروشی میگه بیا ببر دست دوم رو ۸۷۰۰🥲

طلای نو با اجرت و مالیات ۹۲۰۰🥲

ازونجا ک پول افعانستان هم ۱۳۰۰ برابر ما ارزش داره نگه داشتن ریال عاقلانه نیس

خب باید وقتی که وضعیت کشور هنوز حالت جنگی نشده بخرید که اینجور مواقع گرون بشه و سود کنید

نه اینکه الان دلار ۹۸ تومنی بخرید

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

برو ببین میتونی بخری؟؟طلافروشا اصلا طلا نمیفروشن...

چطور؟

نزدیک به ۱۰ سال میشه عضو نی نی سایتم گهگاه توی تاپیک ها تبادل نظر داشتم شمارم رو عوض کردم رمزشم خیلی وقته فراموش کردم قبل از اونم خواننده خاموش بودم 

چرا مردم عادت دارن وقتی گرون میشه، تازه به فکرشون میرسه برن دلار و طلا بخرن؟!!!

طلا و دلار خریدن  ذهن اقتصادی میخواد اتفاقا خیلی کار خوبیه اگه آدم نخواد سریع بفروشه در طول زمان طولانی مدت سود خوبی میکنه نه ضرر از طرفی ارزش ریال و تومان داره میاد پایین ممکنه ۳۵ میلیون این خانم فردا به اندازه ۲۵ میلیون بشه ارزشش

نزدیک به ۱۰ سال میشه عضو نی نی سایتم گهگاه توی تاپیک ها تبادل نظر داشتم شمارم رو عوض کردم رمزشم خیلی وقته فراموش کردم قبل از اونم خواننده خاموش بودم 

والا من هوش اقتصادی خوبی ندارماما چون رشته‌م مدیریت هست، استاد اقتصادمون داشت می‌گفت چون اقتصاد کشور ...

اینو ک میدونم قربونت توگرونی اشتباهه ولی الان ۳ ۴ تومن دارم میخاستم ی سکع بخرم ک پوله خرج نشه چیکارکنم بنظرت

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اشتباه کردم یکشنبه باید میرفتم الان زنگ زدم طلافروشی میگه بیا ببر دست دوم رو ۸۷۰۰🥲طلای نو با اجرت و ...

نه نه نه با اجرت نخر

اون روز استاد ما می‌گفت طلای بدون اجرت بخرید

البته سرمایه‌گذاری روی طلا نسبتاً عاقلانه تر هست نسبت به بورس و دلار و…

کلاً طلا ارزون نمیشه