بانوساتگین مدیر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 2870 عنوان هزینه آزمایش های قبل از بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 22 پست کسایی که آزمایش دادن جدیدا، حدودا هزینه چقدر شد؟آزمایش هورمون هم بدم؟چقدر زمان میبره؟ یک هفته میشه تمام آزمایش ها رو داد؟پیشاپیش ممنون 1396/10/28 | 00:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوساتگین مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 2870 نه همسرمم واسش آز اسپرم نوشت اون شد ۱۸تومن. پاپ اسمیر هم ۷۰تومن. همشونم بدون بیمه واقعا؟؟؟؟؟ یه دنیا ممنون، خیلی کمک کردی عزیزم،حتما تو همین ماه میرم، 😄😄😘😘😘😍😍😍
سمانه۱۳۷۱ عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 534 واقعا؟؟؟؟؟ یه دنیا ممنون، خیلی کمک کردی عزیزم، حتما تو همین ماه میرم، 😄😄😘😘😘😍😍😍 خواهش میکنم. منم میخواستم این ماه اقدام کنم به مشکل برخوردم
بانوساتگین مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 2870 بگو واست ویتامین دی هم بنویسه کل ویتامین ها رو بدم خوبه؟؟ چون فک میکنم ویتامینم کمه با اینکه رو تغذیه و سالم خوری حساسم،من یه مدت چاق شدم البته ارثی هست ولی همه گفتن آز هورمون بده، نرفتم. حالا همه رو با هم میرم میدم.
سمانه۱۳۷۱ عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 534 واقعا؟؟؟؟؟ یه دنیا ممنون، خیلی کمک کردی عزیزم، حتما تو همین ماه میرم، 😄😄😘😘😘😍😍😍 حتما برو منم همش میگم کاش از همون اول میرفتم
سمانه۱۳۷۱ عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 534 کل ویتامین ها رو بدم خوبه؟؟ چون فک میکنم ویتامینم کمه با اینکه رو تغذیه و سالم خوری حساسم، من یه مد ... دکترت هرچی لازم باشه خودش مینویسه
بانوساتگین مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 2870 خواهش میکنم. منم میخواستم این ماه اقدام کنم به مشکل برخوردم من برات دعا میکنم به هرچی که میخوای برسی عزیزم.😍😍😘😘 من واسه الان نمیخوام ولی اگه هم بیاد ناراحت نمیشم ولی یه سال دیگه خوبه.میخوام الان مطمئن شم مشکلی نداریم که با خیال راحت واسه سال بعد اقدام کنیم.اگه هم مشکلی باشه زودتر درمان شه بهتر هست.
سمانه۱۳۷۱ عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 534 من برات دعا میکنم به هرچی که میخوای برسی عزیزم.😍😍😘😘 من واسه الان نمیخوام ولی اگه هم بیاد ... کار خوبی میکنی منم مشکل خاصی ندارم ویتامین دی بدنم خیلی کمه. موفق باشی