2777
2789

طبیعیه.منم اینجوری بودم و هستم

با اینکه چندماه گذشته

فقط وقتاییکه چیز گرم میخورم

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولشه خب .. 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

قابم گذاشتی؟هذینه یه قاب شده ۴میلیون چخبره🥺

من بیمه تکمیلی دارم کلا ۳۸۰ تومن از جیب دادم

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

منم تکمیلی دارم که مگه برات قاب گذاشته؟ قاب کلا آزاد حساب میشه

قآب منظورت چیه؟

روکش؟

یا چیز دیگس؟

برای من عصب کشی کرد پر کرد بعد یه چیزی گذاشت روش و هی تنظیم میکرد که بلند نباشه...روکش نبودا نمیدونم اسمش چیه.

اگه منظورت روکش که اونو ۵۰۰ میگیرن میزارن.

قآب منظورت چیه؟روکش؟یا چیز دیگس؟برای من عصب کشی کرد پر کرد بعد یه چیزی گذاشت روش و هی تنظیم میکرد که ...

نمیدونم گفت قاب بگیریم ولی ۳۲۰۰میشه قیمتش خیلی نیست؟

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

نمیدونم گفت قاب بگیریم ولی ۳۲۰۰میشه قیمتش خیلی نیست؟

زنگ‌بزن از دندون پزشکیای دیگه بپرس

اگه گرونه اونجا انجام نده

تو نت نوشته قیمت از ۳تا ۵میلیونه

اهان.