دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5229 عنوان رفع گودی چشم 54 بازدید | 5 پست سلام دوستان من بنا ب شرایطی چشام گود افتاده و اصلا فیلر نمیخوام بزنم با چیزایی ک میبینممیخواستم ببینم کانال یوتیوب یا برنامهای نمیشناسین ک از این تمرینا بذاره؟ سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد 1403/12/28 | 16:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5229 هیچ راهی نداره جز فیلر اخه قبلا یسری تمرینای چشم و اینا دیده بودم خدایی خوب هم بودنولی گمشون کردم سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
matiiineeh عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 4747 اخه قبلا یسری تمرینای چشم و اینا دیده بودم خدایی خوب هم بودنولی گمشون کردم شنیدم کرم دور چشم برند allies of skins ولی ۱۵ تومنه ها میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5229 شنیدم کرم دور چشم برند allies of skins ولی ۱۵ تومنه ها اووووووه ن بابا فعلا از این پولا ندارم خیلیهه🥲 سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد