2777
2789
عنوان

🛑کنکور 🛑

104 بازدید | 12 پست

بچه ها موقع ثبت نام کنکوری دیدید مثلا زده دانشگاه امام صادق و...

من علاوه بر گروه کنکور اصلی،دانشگاه امام صادق رو هم تیک زدم مشکلی پیش نمیاد که؟

کمی تحقیق کردم میگن که دخترا هم میتونن برن این دانشگاه(قبلا فکر می کردیم فقط برای آقایانه)

واسه همون می پرسم.

از طریق همین کنکور سراسری  میشه رفت دیگه این دانشگاه؟

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                

آره همین کنکوره. یه حداقل تراز داره برای دعوت به مصاحبه. اگه اون تراز رو بیاری تماس میگیرن خودشون برای مصاحبه اگه اونم قبول شی میری همونجا. 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رشته هایی داره

دقیق نمیدونم.. 

ولی میگن دانشگاه خوبیه

یا شایدم من اینطور فکر می کنم.

خیلی سخته تراز بالا می خواد تازه باید مذهبی باشی و بسیجی مصاحبه خیلی سخت میگیرن اونم اگه دعوت بشی در کل فصاش اگه مذهبی نباشه سخته برات

غمگین ترین لحظه زندگیم اونجایی بودکه به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم خودم کنارش باشم🖤🍂

آره همین کنکوره. یه حداقل تراز داره برای دعوت به مصاحبه. اگه اون تراز رو بیاری تماس میگیرن خودشون بر ...

چقدر هم عالی

پس ویرایش نکنم مشکلی پیش نمیاد؟

میگم اگه مشکلی باشه یا هر چی ... تیکشو بردارم.

پس از طریق همین کنکوری سراسری اگر رتبم خورد میتونم انتخاب رشته کنم از رشته های همین دانشگاه؟

خیلی سخته تراز بالا می خواد تازه باید مذهبی باشی و بسیجی مصاحبه خیلی سخت میگیرن اونم اگه دعوت بشی در ...

نه حالا با این شرایطش کاری ندارم.

برام سواله که حتما دخترانه هم هست دیگه ؟

چون پدرم میگفت نه اونجا کلا پسرانه هستش!

و مشکلی تو کنکور سراسری که برام پیش نمیاد؟

شما زده بودید تیکش رو موقع ثبت نام کنکور؟

چقدر هم عالی پس ویرایش نکنم مشکلی پیش نمیاد؟میگم اگه مشکلی باشه یا هر چی ... تیکشو بردارم.پس از طریق ...

نه مشکلی نداره. بله اگه اون حداقل تراز رو بیاری میتونی. البته انتخاب رشته اش جداست چون اول باید بری مصاحبه اگه قبول شدی از رشته های اونجا انتخاب کنی. اما نگران نباش هیچ تداخلی پیش نمیاد برات

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
نه حالا با این شرایطش کاری ندارم.برام سواله که حتما دخترانه هم هست دیگه ؟چون پدرم میگفت نه اونجا کلا ...

اره دخترانه داره 

غمگین ترین لحظه زندگیم اونجایی بودکه به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم خودم کنارش باشم🖤🍂

خواهرم زده بود و دعوت هم شد به مصاحبه اما رفت فرهنگیان اخر

نه مشکلی نداره. بله اگه اون حداقل تراز رو بیاری میتونی. البته انتخاب رشته اش جداست چون اول باید بری ...

ببخشید من هی سوال میپرسم .

پس الان دیگه فقط باید منتظر نتایج کنکور و تراز و اینا باید باشم دیگه؟

هزینه اضافی یا فرم اضافه ی دیگه ای که نباید برای این(دانشگاه امام صادق پر کنم)؟

ببخشید من هی سوال میپرسم .پس الان دیگه فقط باید منتظر نتایج کنکور و تراز و اینا باید باشم دیگه؟هزینه ...

نه عزیز نمیخواد کاری کنی.