آره همین کنکوره. یه حداقل تراز داره برای دعوت به مصاحبه. اگه اون تراز رو بیاری تماس میگیرن خودشون برای مصاحبه اگه اونم قبول شی میری همونجا.
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چقدر هم عالی پس ویرایش نکنم مشکلی پیش نمیاد؟میگم اگه مشکلی باشه یا هر چی ... تیکشو بردارم.پس از طریق ...
نه مشکلی نداره. بله اگه اون حداقل تراز رو بیاری میتونی. البته انتخاب رشته اش جداست چون اول باید بری مصاحبه اگه قبول شدی از رشته های اونجا انتخاب کنی. اما نگران نباش هیچ تداخلی پیش نمیاد برات
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
خواهرم زده بود و دعوت هم شد به مصاحبه اما رفت فرهنگیان اخر
ببخشید من هی سوال میپرسم .پس الان دیگه فقط باید منتظر نتایج کنکور و تراز و اینا باید باشم دیگه؟هزینه ...
نه عزیز نمیخواد کاری کنی.