2777
2789
حالا مامان من جلوی بابام از من بد میگه تو منو خراب کنه تو چشمش همه مامانا مثل هم نیستند💔

همه مامانا اخلاقای خوب دارن اخلاقای بدیم دارن

مهم اینه ما بتونیم مادرای خوبی باشیم

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان از اين ناراحتي كه دلش رو شكوندي يا ميترسي نفريناش بگيره؟ببين من خودم مادرم، دخترم ١١ سالشه، عشق ...

هر دوش ، الهی بمیرم براش خیلی غصه منو میخوره بعد منم اونجوری کردم، الانم گوشیشو جواب نمیده، ااز نفریناشم میترسم، اخه من خودم همینجوری روی خوش ندیدم تو زندگی دیگه ببین مامانمم آه بکشه چی میشم

شاید بلد نیست ابراز کنه

عزیزم چرا متوجه نیستی

کلا بدش میاد از من چون دخترم چه می‌دونم به هر دلیل کوفتی دیگه

چرا فکر می‌کنی همه مادرا فرشته ان؟

بله شما مادر خوبی داری دلیل نمیشه مادر منم خوب باشه

اگه کاری کرده ومقصره نه

نه کاری نکرده فقط بین منو بچه دیگش اندازه عالم فرق میزاره و این منو خیلی غصه دار میکنه همیشه بابتش ناراحتم امروزم داشتم پیشش گله میکردم یهو دیدم خیلی بد دلش شکست گریه کرد  ناراحت شد پاشد رفت

عزیزم چرا متوجه نیستیکلا بدش میاد از من چون دخترم چه می‌دونم به هر دلیل کوفتی دیگهچرا فکر می‌کنی همه ...

ببخشید ناراحتت کردم

سعی کن از خانوادت فاصله بگیری بری دانشگاه یه شهر دیگه ازشون دور باشی

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

عزیزم چرا متوجه نیستیکلا بدش میاد از من چون دخترم چه می‌دونم به هر دلیل کوفتی دیگهچرا فکر می‌کنی همه ...

مامان من از من متنفر نیست ، ولی بین منو پسرش خیلی فرق میزاره همینم منو غصه دار کرده

ببخشید ناراحتت کردمسعی کن از خانوادت فاصله بگیری بری دانشگاه یه شهر دیگه ازشون دور باشی

باور می‌کنی کاری کرده بابام چشم دیدنم رو نداره

از بس از من پیش اون بد گفته و پیش من از اون 

از همون بچگی قبلا متوجه نمی‌شدم الان فهمیدم

حسادت می‌کنه حسادت مادر به دختر که شنیدی ؟

ولی حسادت خیلی بد