2777
2789
عنوان

نقش علائم بارداری در جنسیت بچه

154 بازدید | 5 پست

تجربه مو میگم برای بی تجربه ها ولی با تجربه ها اگه نظری دارید بگید.

بچه ی اولم، از ماه دوم حالت تهوع شدید همراه با بالا اوردن هر روز صبح  تا یه ماه که هیچی نتونستم بخورم وتا اخر همرام بود.

پوستم اگزما زد خشک شد موهام می ریخت

دهنم همیشه تلخ بود

حوصله اصلا ضفر صفر 

حساسیت به هر نوع بویی برنج،شوهر،کرم،ادکلن،سیگار حتی بوی خودم شدید و زیاد در حد تهوع

تنفر غذایی پنیر پیتزا برنج 

عشق غذایی چیزای شور 

مدل شکم گرد

جنسیت بچه دختر

بچه ی دوم، 

تا ۱۰هفتگی نفهمیدم باردارم

تهوع در حد دو هفته صبح بدون بالااوردن

پر از انرژی بدون خستگی

پوست و مو عالی اگزما در حد دو هفته بعد کاملا خوب شد

حساسیت به بو صفر

تنفر غذایی صفر

عشق غذایی چیزای شور

تلخی دهن خیلی کم

مدل شکم تیز

جنسیت بچه دختر

😐😐😐فهمیدم علائم ابدا ربطی به جنسیت نداره الکی خودتونو درگیر علائم نکنید.

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

شمام بیاید از علایمتون و راه حل هاتون و جنسیت بچه بگید برا باردارها و اقدامی ها مفیده

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا..من ازبوی مرغ وماهی بدم میومد میگفتن بچه دختره وما این علائم وداشتیم .ولی پسر شد

خداحفظش کنه 🌸

من همه این علائم و داشتم البته مودم همش شاد بود دلمم غذاهای خنک تو سه ماهه اول میخواست ، حالت تهوع ا ...

منم شنیده بودم پسر تهوعش کمتره برا همین فک کردم بچه دومم پسره ولی دیدم ربطی نداره