2777
2789

من اومدم خونشون عقدیم برای عید اومدم خونمونم دورههه 

ظهری سرناهار دعواشون شد همیشه روزه میگیرن امروز بخاطر شستن حیاط و ....نگرفتن هیچکدوم 

با برادرش مجرده دعواشون شد الکی الکی 

همو زدن...نه خیلی بداا درحد دست ب یغه شوهرم و برادرش کلی دعوا کردن حتی گریمم کردن😭😭😭😭منم نمیدونستم چیکار کنم اصن هنگ بودم 

الانم شوهرم رفت بیرون ن اون چیزی گف ن من ..

چیکار کنم چی بهش بگم پیامش بدم بنظرتون؟میترسم با منم دعوا کنه😭😭اخه خیلی عصبیییی بود وقتیم عصبی میشه بد میشه😭😭حالم بده ایقه گریه کردم نمیدونم باید چیکار کنم ای خداا چرا ایجوری شد 😭😭الهی بمیرم اولین بار بود میدیدم گریه میکنه 😭😭😭💔💔💔

سلام منم اینجام..متاهلم..عاشقم..همیشه سعی میکنم مثبت فکر کنم تا خدا برام انرژی مثبت بفرسته🩷جز خدا به هیچ چیز دیگه ای اعتقاد ندارم ..خدا هست هرلحظه در وجود تک تک مخلوقاتش..امیدوارم در زندگیم به چیز هایی که ب من تعلق داره برسم ..مطمعنم هر کسی در زندگی با تلاش خودش سرنوشتش را رقم میزنه🩷🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخالت نکنچند سالشونه 😑پاشو برو خونتون

باکی برم اخه 

بعدم خانوادم نمیگن ت رفتی عید اونجا باشی چیشد برگشتی 

دلم نمیخاد بدونن

سلام منم اینجام..متاهلم..عاشقم..همیشه سعی میکنم مثبت فکر کنم تا خدا برام انرژی مثبت بفرسته🩷جز خدا به هیچ چیز دیگه ای اعتقاد ندارم ..خدا هست هرلحظه در وجود تک تک مخلوقاتش..امیدوارم در زندگیم به چیز هایی که ب من تعلق داره برسم ..مطمعنم هر کسی در زندگی با تلاش خودش سرنوشتش را رقم میزنه🩷🤲

اخ جون دعوا🤣

نگران نباش اینا تو بچگی همو جر میدادن اینی ک دیدی نوازش بود فردا پس فردا اشتی میکنن

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

دخالت نکن پیام هم نده بزار خودش آروم بشه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
چرا شلوعش کردیتو کاری نکن بیخیال باش

خب ب شوهرم پیام بدم کجابی میخام بیام پیشت😭حالش خیلی بد بود

منم وقتی عقد بودم خونه مادرشورهم‌ شوهرمو دوتا داداش مجردش باهمدعوا کردن در حد کتک کاری ها..

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی