minachiii مدیر عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 213 عنوان رمان چی خوبه | مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 33 پست یه رمان مثل بامدادخمار پیشنهاد میدین؟؟؟؟ از این عاشقانه های کل کلی اینا بدم میاد خیلی گریه دارم نباشه باردارم میخام سرگرم بشم 1403/12/28 | 14:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حمیدرضاسج5 عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 562 غرور و تعصب خارجیه؟ بله از رمان های معروف و خوب جین آستینه. انگلیس قرن نوزده.فسیلمش هم ساختند کاربر آقا
قاصدباران عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 951 بعد اینا تجربه هاشه که داره به دختر برادرش میگه شوهر اولل کتکش میزنه پولاشو میگیره و اینارو به هیچ ک ... از این رمانایی که دختره فقط بدبختی میکشه خیلی بدم میادمن این رمانو بخونم از حرص میترکم پس نمیخونمش ونگوگ تو یکی از نامه هاش به برادرش مینویسه: 《 انسان ها طوری با من برخورد میکردند انگار من قلبی ندارم.》 منم همینطور ونگوگ، منم همینطور.
niliany عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 27 زندگی نامه طور و کلاسیک دوست داری رمان های جین آستینغرور و تعصب عالیه فقط یکم طولانیه طاعون هم روایت طاعون زدگی و احوالات مردم توی قرنطینست پارسیان و من کوه پرنده بی نظیرهسه دختر حوا قشنگهاستراواگانزا شهر نقاب ها هم جالبه
۸۶۸۶۴۴۶۷۹۰۹۵۴۳۳۳۱۲۳۴ عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 943 رمان دلشوره آندرومدا ابنا عالییینننننننننننننن من عاشقشونم ۴۰۰ بار تاحالا خوندم لازم برام تکراری نمیشن