2777
2789
عنوان

بلاخره گفتم

676 بازدید | 30 پست

امروز تو تاپیک قبلیم گفتم که تصمیم گرفتم باهمکارم درمورد( میم )حرف بزنم.گفتم که فقط م براهمین رفتم سرکار وگرنه میتونستم نرم

خداروشکر فقط یه مراجعه کننده داشتیم اومد کارشو زود انجام دادم و رفت.گفتم بریم یکم توحیاط قدم بزنیم؟گفت اره بریم..رفتیم و از هردری حرف زدیم از عیدو خونه تکونی و تعطیلات و همه چی جز اونی که باید...

دیگه ساعت شد ۱۱ونیم و گفت حالاکه کسی نیس بیا مام بریم خونه.فاصله ی خونه م تا محل کارم با ماشین ۳دیقه نمیشه داشت ماشینو میبرد تو کوچه ،دیدم اگه الان نگم تا هزار سال دیگم نمیگم.

گفتم مریم من میخام یه چیزی بهت بگم؛فک میکرد درمورد کاره .به هرچیز دیگه یی فک کرد جز اونی که من میخواستم بگم.

گفتم تو رو خدایکم سرعتتو کم کن میخام باهات حرف بزنم.سرکوچه مون نگه داشت نشستم و همه چیو بهش گفتم.گفتم که چقدددد دوسش دارم چقد بفکرشم.گفتم که دیگه نمیدونم جواب بقیه رو چی بدم که میگن چرا ازدواج نمیکنیییی...گفتمو راحت شدم.خدامیدونه  اینمدت انگاااار یه وزنه ی هزار کیلویی رو بسته بودن به پاهام،اما الان راحت شدم.خیالم راحت شد که گفتم.هیچوقت توعمرم انقد احساس سبکی نکردم 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

عزیزمممم واقعا برات خوشحالم

من درجریان تاپیکات بودم یکم

خیلییی درگیر بودی و ذهنت اذیت بود

خداروشکر که گفتی و سبک شدی

ایشالا که عالی پیش بره

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمممم واقعا برات خوشحالممن درجریان تاپیکات بودم یکم خیلییی درگیر بودی و ذهنت اذیت بودخداروشکر که ...

فدات شم عزیزدلم.بخدا سبک سبک شدم.نمیدونی چه حال خوبی دارم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

مریم واسطه شه بره به همکارت بگه؟

نه.شوهرش با اون اقا دوسته

دوتاتون زن هستید؟

منم چندبار خوندم واقعا عجیب بود کارلری زنه ک به مریم ابراز علاقه کرده نفهمیدم چیشد

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

مریم چی گفت

گفت که به شوهرش همین روزا میگه تا باهاش حرف بزنه و نظرشو بدونه

فدات شم عزیزدلم.بخدا سبک سبک شدم.نمیدونی چه حال خوبی دارم

خدانکنهه

خداروشکررر ایشالا که بهترین پیش بیاد

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

خوب بگو زن و شوهر برن واسطه شن برات

اره میخان همینکارو کنن