2777
2789
عنوان

دختر فامیل مجرد

416 بازدید | 17 پست

دیشب یکی از دخترای فامیل که مجرد بود و سنش هم زیاد بود حدودا 37 بود فکر کنم رو دیدم خیلی اوضاع بدی داشت بنده خدا سیگار میکشه مواد مصرف می‌کنه بعد که باهاش حرف می‌زدی ناامیدی از چهرش مشخص بود خودشم بهم گفت که دوست داشتم ازدواج کنم ولی بخاطر خانواده داغونش همه چی بهم می‌ریخت(باباش آدم مزخرفیه) البته به من اعتماد کرد که بهم گفت با هم خوبیم. سرنوشت چقدر بی رحم می‌تونه باشه. پشت سرش هم چقدر گه میخورن فامیل های عوضی در حالی که چقدر دختر خوب و مهربون و با اخلاقیه ولی در کل چقدر بده که یه دختر تا این سن مجرد بمونه و ازدواج نکنه بخاطر هر چی که هست برای پسرا هم بده ها ولی باز اونا میتونن یه کاری کنن و یجورایی مثل سگم که شده زندگی کنن. خیلی دلم واسش سوخت من اگه یه خواهر داشتم قطعا خودم بهترین پسر شهر رو واسش انتخاب میکردم. امیدوارم همه دخترایی که تو شرایط سخت خانوادگی یا هر چی که هست خلاص بشن و خوشبخت بشن. حالا فهمیدم واسه بعضیا دختر بودن چقدر می‌تونه سخت باشه واقعا.

بنظرم مجرد موندن بهتر از ازدواج با پسراییه که خوشون یه پا خانم هستن

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فکر میکنی خوشبختی تو ازدواجه؟ چرا دلت براش سوخت؟ اون فقط راه درست و نرفته

چون خودش تقریبا اعتراف کرد آره میدونم‌ ازدواج بد هم داریم. راه درست که نمیشه گفت چون هم درس خونده هم شاغله هم ماشین داره هم دختر خوبیه بیشتر بدبختیاش بخاطر خانوادش بوده 

چون خودش تقریبا اعتراف کرد آره میدونم‌ ازدواج بد هم داریم. راه درست که نمیشه گفت چون هم درس خونده هم ...

اینکه معتاد شده رو میگم راه درست و نرفته قبول دارم خانواده ب خیلی تو زندگی تاثیر میذاره درکش میکنم ولی بخاطر خانوادش نباید خودشو ب این حال و روز بندازه

بنظرم زندگی کلا برای همه سخته دختر پسر نداره

آره میدونم ولی چون جامعه و دنیا مردونس البته متاسفانه هم اینکه مردا راحت تر میتونن کنار بیان و گلیم خودشونو از آب بکشن بیرون

اینکه معتاد شده رو میگم راه درست و نرفته قبول دارم خانواده ب خیلی تو زندگی تاثیر میذاره درکش میکنم و ...

آره خب ما همیشه باید کار درست و انجام بدیم ولی خب بعضی موقع ها زیر شرایط و اتفاقات سخت له میشیم 

تو که منو نمیشناسی پس بی‌ خیال😅

استغفرالله میگن حرفو بنداز زمین صاحبش برمیداره هااا الان فهمیدم درسته چون من نظرمو گفتم اصلا منظورم به شخص خاصی نبود

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

استغفرالله میگن حرفو بنداز زمین صاحبش برمیداره هااا الان فهمیدم درسته چون من نظرمو گفتم اصلا منظورم ...

آخه متن من چه ربطی به این داشت که شما برگشتی گفتی ازدواج با پسرایی که خودشون یه پا خانومن بده؟؟ 😂😂 

استغفرالله میگن حرفو بنداز زمین صاحبش برمیداره هااا الان فهمیدم درسته چون من نظرمو گفتم اصلا منظورم ...

به هر حال منم سنم کمه و بخاطر اتفاقاتی که برام افتاده گفتم اینجا مطرح کنم شاید خانوما بیشتر درک کنن حتی شاید مثل من باشن و راه حلی داشته باشن وگرنه من اصلا نمیتونم برای کسی درخواست یا مزاحمت ایجاد کنم(حداقل بخاطر تاپیک قبلم). 

آخه متن من چه ربطی به این داشت که شما برگشتی گفتی ازدواج با پسرایی که خودشون یه پا خانومن بده؟؟ 😂😂

شما گفتی ناراحتی که ازدواج نکرده و سنش بالا رفته من اینو گفتم به این دلیل که موقعیت های بدتری هم میتونس ایجاد بشه