2777
2789

جونم براتون بگه که

یه آقای ۳۰ساله که از قضا مجرم سابقه دار هم هست یه گربه رو بخاطر اینکه اومده تو تراسشون سفره گرون قیمتشون رو با چنگولاش پاره کرده! یه هفته این آقا برای گربه غذا و استخون میذاره تو تراس و کمین میکنه گربه رو بگیره، بعد یک هفته با یه ترفندی موفق میشه گربه رو توی تراس گیر بندازه، بعد سریع میره کمربندشو میاره حسابی گربه بینوا و بی زبون رو میزنه تا حدی که گربه انقدر صداهای جیغ مانند از خودش درمیاره ، زبون بسته یه طوری جیغ میزده که حتی همسایه ها شنیدن! و کل گربه های اون کوچه از ترس جمع شده بودن اونور خیابون این صحنه‌ رو با وحشت نگاه می‌کردن!

بالاخره گربه بعد کتک خوردن فراوان موفق به فرار میشه و نه تنها آه گربه نمیگیردش بلکه روز به روز داره خوشبخت تر و پولدارتر هم میشه، یه خانم سرپرست خانوار و ناشنوا که زیبا هم هست رو هم اغفال میکنه به بهانه ازدواج و اینا کلی دروغ تحویلش میده و بهش تعرض میکنه و ازش حتی کلی سرقت میکنه! بنده خدا اون خانمه می افته دنبالش آبروش به این نامرد اصرار و التماس میکنه حداقل صیغه ام کن خانوادم منو میکشن آبروم میره ، حداقل بطور سوری صیغه ام کن فرداش باطل کن، این خانم انقدر آبرودار و محترم ، این آقا با تعرضش باعث بارداری این خانمه میشه و بهش میگه برد سقط کن تا آبروت نره! حتی هزارتومنم نمیده، خانمه با هزار بدبختی و قرض داروی سقط تهیه میکنه و از فرط خونریزی و ضعف کارش میکشه به بیمارستان، خانواده اش حسابی عصبانی میشن بخاطر این لکه ننگ، یه هفته بعد سقط به این متجاوز میگه بیمارستان برگه محرمیت میخواسته ازم بذاره لای پرونده ، آبرو برام نذاشتی، این پسره هم میگه شناسنامه بردار بیار بریم مشهد عقدت کنم! تو حرم، اینم میره ، پسره می برتش کنار دره که ماشین اوراق کنه از اینم کار میکشه اونجا بعد که این خانم اونجا مطمئن میشه بازیچه ای بیش نبوده و این پسره خلافکاره خیلی از نظر روحی بهم میریزه و گریه میکنه و میگه شکایت میکنم بخاطر آبرویی که رفته(اصلا قصد شکایت هم نداشته از روی درد اینو میگه)پسره هم تا حد کشت اینو میزنه جوری میزنه که زبونش بند بیاد حتی نتونست یه کلمه بگه نزن، تا یه روز زبونش بند میاد و زخم رحمش باز میشه و خونریزی شدید، و ضربه مغزی خفیف و سرتاپا کبود ، کارش میکشه به بیمارستان

جالب اینجاست باز هم ظلم و ستم میکنه ادامه اش رو نگم بهتره ، چون واقعا خیلی دردناکه ، فقط بدونید بعدش این خانم میره دنبال شکایت بخاطر تعرض و سرقت و ... 

دادسرا یه برگه حکم جلب سیار محض دلخوشی میده دست این خانم و صدها وکیل و پلیس بهش میگن نمیتونی اونو تحویل قانون بدی مکانش نامعلوم هست

و جرم سیاسی نداره که دولت تلاش کنه بگیردش

بقیه شاکی ها هم دنبالش نیستن، بیخود پی دردسر نگرد این آدم خطرناکه! میاد بلای بدتری سرت میاره برو خداروشکر کن زنده ای!

حالا این آقای زرنگ و حرفه ای فراری هست 

قبل این خانم دو تا شاکی دیگه داشته اونا رو با پول خریده و کاریش ندارن و سه ساله راحت فراریه! از این خانمه تا میتونسته سرقت کرده با اینکه میدونست مستاجر و بی پشتوانه.

میدونید این داستان کاملا واقعی یکی از اقوام هست 

هرکس که بگه واقعی نیست بدونه الان ماه رمضونه منم بیکار نیستم داستان سرایی کنم ، اینا رو با ناراحتی نوشتم

چون من یکی به کارما و تقاص و تاوان دارم بی اعتقاد میشم

نه آه گربه این ظالم رو گرفته نه آه و اشک های بی شمار اون خانم ناشنوا

این ظالم هر روز شادتر و روزگارش بهتر میشه 

عجیبه والا ، خدا هم در سکوت نظاره گر هست

سوالی داشتید بپرسین اما محترمانه ، اینجا همه باهم دوست هستیم😉

خدای من حیف اسم انسان برای همچین کسی وای

کاش دستگیر کنن این عوضی رو یعنی چیییی

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارما آنی اتفاق نمی افته صبرکن تماشاکن

اومدیم و دم پیریش تقاص داد یارو

چه فایده که مال و عمر و جوانی و آبروی این خانم رفت

خلاصه که دوستان برای این خانم از ته دل دعا کنین به حقش برسه به مال از دست رفته و اینکه خدا دلشو شاد کنه

خیلی دلش شکسته خیلی گریه میکنه با اینکه چندماه گذشته هنوزم مثل روز اول داغونه ، شده مرده متحرک 

پسره نابودش کرده همه جوره که همشم تعریف نکردم 

وارد جزئیات نشدم کلی تعریف کردم

روح و روان مخاطب بهم میریزه 

از همگی التماس دعا برای این خانم که خیلی هم مهربون و خوش قلبه حتی با این حال خراب بازم مهربون و صبوره اما از درون خرد و خاکشیر شده... انقدر نذر کرده به حقش برسه

آبروش که برنمیگرده پسره همه جاااااا آبروشو برده که نگم براتون...

حداقل به مالش برسه گناه داره 🫠

ماه رمضونه تو دعاهاتون فراموشش نکنین حتی اگه روزه نیستین بازم دعاتون ارزشمنده بی تردید 🩷

فقط میتونم بگم خدا رو شکر میکنم که حتی در تلخ ترین شرایط زندگیم،عدالت ‌و وجودش رو منکر نشدم🌸💕

عزیز خیللللللللی بی ادبانه و زشته داستان درد و اندوه همجنس و همنوع خودتو بخونی و بگی خداروشکر که عدالت رو دیدم و فلان

یه کلمه همدردی حتی با گربه بی دفاع هم نکردی! 

حالا این خانم هیچ

دور از فرهنگه درد کسی رو بشنویم و حالا بهردلیل بگیم خداروشکر ! تو دلت شکر کن نمک رو زخم کسی نپاش

این خانمه دوست خیلی صمیمی منه 

دوس ندارم کامنت ها ناراحتش کنه میخوام بدونه باید صبور باشه حتی شده تا آخر عمرش اصلا منتظر کارما نباشه چون شاید این ظالم کارماش بمونه پس از مرگ

خدای من حیف اسم انسان برای همچین کسی وایکاش دستگیر کنن این عوضی رو یعنی چیییی

آرزومه منم همینه بخدا 

دستگیرش کنن یه انگل از جامعه کم شه

صد رحمت به انگل و گرگ و کفتار

این یارو خیلی لقمه حروم و قسی القلبه