2777
2789
عنوان

حسادت

144 بازدید | 22 پست

به دوستم حسودیم میشه هر چی بخواد خدا براش فراهم میکنه بخدا بعد آدم خودخواهیم هست دهن بینم هست اینا رو گفتم فکر نکنین آدم خوبیه بخدا هرجا میریم پسرا فقط به اون توجه میکنن😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هرجا میرم فقط به دوستم شماره میدن میرن سمتش بخاطر همین احساس زشتی دارم و اعتماد بنفسم بشدت نابوده

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

منم هرجا میرم فقط به دوستم شماره میدن میرن سمتش بخاطر همین احساس زشتی دارم و اعتماد بنفسم بشدت نابود ...

😭😭😭😭خیلیییی حس بدیه آخه من از اون قیافم بهتره ولی فقط اون تو چشمه

غصه میخورم چرا انقدر خدا دوسش داره

اره درسته 

خدا بعضیا بیشتر دوست داره

خب که چی عزیزم؟

خودت برای خودت تلاش کن 

گیریمم تو جز افرادی که خدا خیلی بهشون لطف کرده نباشی

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

😭😭😭😭خیلیییی حس بدیه آخه من از اون قیافم بهتره ولی فقط اون تو چشمه

میفهممت💔💔

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

اره درسته خدا بعضیا بیشتر دوست دارهخب که چی عزیزم؟خودت برای خودت تلاش کن گیریمم تو جز افرادی که خدا ...

بدبختیییی اینه من همه چیموووو با تلاش و خون دل بدست اوردم ولی میبینم بقیه موفقترن همونایی که همین دوستم مثلا نصف منم تلاش نکردن دوست دارم بمیرم😭

خسته شدم از بس رو خودم کار کردم و به نتیجه نرسیدم ببین دوستم با زحمت کمتر درامدش مثه منه

کاملا درکت میکنم خودمم دارم رو خودم کار میکنم و خیلی وضعیتم بهتر شده 

حتی کسی ک چهرش ازمن پایینتر باشه هم نسبت بم توجه بیشتری میگیره 

نمیدونم فکر کنم بضیا ذاتا لوند و کاریزماتیکن 

من ازینام که کسی جرات نمیکنه بشون نگاه چپ کنه وگرنه پاره پوره میشه ولی باز مینالم که چرا بهم کمتر توجه میشه

خدایاشکرت❤️✨
بدبختیییی اینه من همه چیموووو با تلاش و خون دل بدست اوردم ولی میبینم بقیه موفقترن همونایی که همین دو ...

خب تو تنها نیستی 

خودتو با کسایی که از اول به دنیا اومدن ازت جلو بودن به خاطر لطفایی که خدابهشون کرده

حالا چه زیبایی

چه مالی

چه پدر و مادر حامی

مقایسه نکن  وگرنه تنها چیزی که گیرت میاد حال بده

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️