2777
2789
عنوان

شما در چه حالین🥲🥲🥲

304 بازدید | 41 پست

من باردارم امروز پاشدم صبحانه خوردم افتادم به جون خونه 

جارو کشیدن و سرامیکارو تی زدن و دستمال کشی و جمع کردن لباسا و شستن سرویس بهداشتی و حمام و شستن مجسمه و پاک کردن گلا و چیدن سفره هفت سین 

مامانمم اومد پیشم نذاشتم کار کنه چون کمرش درد می‌کنه 

دیگه کاری ندارم فقط برم حموم 

دارم هلاک میشم شما در چه حالین

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️

خسته نباشی مامانه پر تلاش 😍😍😍

کارام تموم شده 

ناهار گذاشتم تا همسرم بیاد

عصر بریم باغ چهارشنبه سوری

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلت به حال اون بچه نسوخت اینهمه یک روز کار کردی؟؟

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خسته نباشی مامانه پر تلاش 😍😍😍کارام تموم شده ناهار گذاشتم تا همسرم بیادعصر بریم باغ چهارشنبه سوری

ممنونم عزیزم 

نوش جان 

انشالله ک خوش بگذره و سال خوبی داشته باشید 

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️