2777
2789
عنوان

تیرگی زیر بغل 😫

469 بازدید | 54 پست

خیلی زیر بغلم تیرست یه روز خاله هام اومدن خونمون من تاپ پوشیده بودم خاله هام تعجب کردن گفتن چرا انقدر زیر بغلت سیاهه چرا انقدر بو میده آبروم جلوی خاله هام رفت الان فقط تو خونه یا جلوی خواهرام حلقه‌ای می پوشم بنظرتون دلیل تیرگی زیر بغل چیه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوش که با دوش گرفتن و مام واسپری وبادی اسپلش اوکی میشه ولی تیرگی رو منم دارم به هر دری زدم درست نشد ...

مال من خیلی بو میده اصلا یه ذره می شینم بوی خیلی بدی میگیره زیر بغلم کامل خیس میشه 

مال من خیلی بو میده اصلا یه ذره می شینم بوی خیلی بدی میگیره زیر بغلم کامل خیس میشه

مزاجت چیه؟

دوش میگیری روزانه؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

لیزر بری عرقتم کمتر میشه منم خیس میشد ولی بوی بد نداشت الان که لیزر رفتم خیلی کمتر شده