2777
2789
عنوان

خدایاامسالم گذشت حاجتموندادی

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 35 پست
منم خیلی حاجتا دارم ولی انگار خدا بهم پشت کرده زندگی درست حسابی ندارم همش فکر مرگم

من بقیه حاجتامو میده

ولی تواین ازدواجم گره افتاده انگار

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

نه ادواج و تحصیل و بچه و ... من به این نتیجه رسیدم یه چیزی تو تقدیر ادم باشه دیر یا زود بهش میرسه ولی تو تقدیر ادم نباشه هیچی .. این در مورد خرید یه جوراب ساده هم صدق میکنه چه برسه به مسائل بزرگ .. 

برا همین دیگه یه مدتیه تو فاز تسلیم و رضام. هر چی تقدیرم هست .. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن ساعت خدا و من وتو یکی نیستشاید قراره روزی بده که اصلا انتظارشو ندارینمیدونم شاااید...

قبل تاپیک زدنم دقیقا همین توذهنم بود

ولی صبرم کمه

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

ببخشیدا ولی واقعا چرا تا وقتی مجردید میگید باید ازدواج کنم وقتی طلاق گرفتید میگید باید ازدواج کنم وقتی شوهرتون فوت شده میگید باید ازدواج کنم

چی تو ازدواج دیدید؟

خوشبختی و بدبختیتون بر اساس ازدواجه؟ کسی که متاهله خوشبخته کسی که مجرده بدبخت؟

کاربری مال ۲ نفره🦥
میشه تاپیک اخر من رو هم بخونید

چند بار این تاپیک رو زدی و قبلا تو تاپیکت نظر دادم عزیزم که بلافاصله دیدم یه تاپیک جدید زدی و دیگه تاپیک قبلی رو سر نزدی و جواب منو حتی ندیدی😂

امیدوارم به خواسته ات برسی❤

قبل تاپیک زدنم دقیقا همین توذهنم بودولی صبرم کمه

هممون همینیم

کم صبر،ناشکر،زیاده خواه

ولی خب نمیدونم ذاته ادمه دیگه

امیدوارم خودش دستمونو بگیره 

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

ببین شاید خدا وقتشو میدونه الان خود من چندین ساله نرسیدم به حاجتم ولی دارم بهش نزدیک تر میشم من دقیقا مهر ماه بود لیست آرزوم نوشتم ببین تا۶ماه بعد یا یه سال بعد بهش میرسم هرشب فکرمیکنم بهش الان به بیشترش رسیدم

شنیدم مادربادبخونهحتماباید مادریاخواهربخونن نمیشه خودم بخونم؟مامانم اهل نماز نیست

نمی‌دونم دقیق سرچ کن تو اینترنت دقیق تر بهت میگه 

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
امیدواررم تو این سال جدید خدا بهترین مرد زندگی رو بهت هدیه بده جوری که خودت باورت نشه از معجزه خدا:)

ممنونم ازدعای قشنگت🌿🌿

نماز جعفر به روش ساده معجزه که نه فوق معجزه است اگه شرطش را رعایت کنی ترک گناه ومداومت تا زمانی که حاجت بگیزی بعصی ها تا آخر عمرشون هم میخونن به نیت خوشبختی شون ادامه دار باشه من 50 نفر را بشون یاد. دادم همه با دکتر مهندس خوشبخت شدن یکی 48 سال یکی 50 سال مطلقه عروس داماد. داشتن با پسر مجرد وکیل ازدواج کردن کلا برا هرمشکل معجزه است برا ازوداج توصیه ایت الله بهجت هست