2777
2789

اولین بار کی زدین منفی شد بعد دوباره کی زدین که مثبت بود

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برا بچه سومم اول مثبت شد بعد منفی ولی آزمایش دادم مثبت بود

دومین بار که منفی بود مارک بی بی چک چی بود چند روز بعد موعد زدی

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
من برای بارداری دومم. یعنی الان که باردارم. روز موعدم حتی ازمایش هم دادم منفی شد یک هفته بعد دیدم پر ...

منم تمام علائم بارداری رو دارم روز ۲۰موعدم یه خونریزی خفیف کردم تا روز موعدم بی بی چک منفی بود الان دو روز از موعدم گذشته

شما روز چندم بی بی زدی منفی بود

من برای بارداری دومم. یعنی الان که باردارم. روز موعدم حتی ازمایش هم دادم منفی شد یک هفته بعد دیدم پر ...

جنسیت چیه گلم

ببخشید عزیزم سیکل ماهانت چند روزه هست؟

من ۲۸ روزه هستم، دو روز بعد موعد آزمایش دادم منفی بود، الان ۵ روز از موعد گذشته هنوز پریود نشدم، کیست و اینا هم ندارم تازه سونو دادم، نمیدونم امیدوار باشم یا نه؟

ببخشید عزیزم سیکل ماهانت چند روزه هست؟من ۲۸ روزه هستم، دو روز بعد موعد آزمایش دادم منفی بود، الان ۵ ...

خیلیا میگن دیر آزمایش مثبت شد امیدوار باش بنظرم 

بی بی نزدی

خیلیا میگن دیر آزمایش مثبت شد امیدوار باش بنظرم بی بی نزدی

بی بی همون روز موعد و دو روز بعدش زدم که منفی بود دیگه هم نزدم

نمیدونم این چه وضعیه چیکار کنم!

حوصله دکتر هم ندارم آخر سالی همه جا شلوغه نوبت نمیدن بدن هم باید حداقل ۴ ساعت تو نوبت نشست

گرفتار شدم خیلی هم استرس دارم😔

بی بی همون روز موعد و دو روز بعدش زدم که منفی بود دیگه هم نزدمنمیدونم این چه وضعیه چیکار کنم!حوصله د ...

یک هفته دیگه صبر کن دوباره بی بی بزن

یک روز بعد موعد منفی سه روز بعد مثبت

پس برا منم جا امیدواری هست روز موعد منفی بود