2777
2789
عنوان

کیا چهارشنبه سوری تنهان

158 بازدید | 16 پست

من و همسرم تهران تنهاییم....بخاطر بارداری من نمیتونیم جایی بریم.

کسی هست مثل ما تنها سر کنه امشبو؟😕😕بیاین همو پیدا کنیم لااقل شاید چاره ای اندیشیدیم🤷‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم تو خونه تنهاییم بچم حال نداره وگرنه میرفتیم باغ مادرشوهرم پارسال همین موقع منم حامله بودم یادش بخیر رستوران موسیقی زنده دعوت بودیم همش میگفتم واسه خدا کی چهار ماه دیگه میشه بچم دنیا بیاد خسته شدم از حاملگی😆

کجایید خیلی بده😑

اگ فامیل فامیل باشه خوبه

ما که خیری ندیدیم...

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

اخی...ماام همینیم مدام تنهامدام سکوت

ببخشیدا شمارو نمیدونم

ولی من تنهایی رو بهتر دوس دارم 

حالا امروز قرار شده چن نفر از فامیلایی که زیاد باهاشون اوکیم بیان..که اگه دست خودم بود میرفتم..

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

باز لااقل ادم واس یه شب تحملشون میکنه.تنهایی خیلی بده.درده

من با فامیلای پدری ک نزدیک ۸ ماهه قهریم...

فامیلای مادذی هم ماشالله سرشون شلوغه من بابام حوصلش نمیکشه

قرار شده از فامیلای دور بیان ک اوکیم 

ک اونم دوس ندارم ب نظرم تنها بهتره

ن بابا ادم دورش ک شلوغ باشه روحیه شو از دس نمیده

والا ما ک هرچه میگذشت از زندگی ناامید میشدیم...

الان اینایی که دارن میان واقعا خوبن و ادم روحیه ش حفظ میشع ولی میگم دا مونده فامیل چجوری باشه