2777
2789

من ۲۰ روز پیش یه چیزی سفارش دادم با تیپاکس فرستادن بعد از یک هفته رسید من دو سه روز منتظر بودم مامور پست بیاره نیاوردن بعد پیام اومد که خونه نبودی عودت دادیم 😐 ده روز پیش تازه به دست انبار دار رسیده زنگ زدن هماهنگ کردن که دوباره پست کنن اما چند روزه من به پشتیبانی پیام میدم میگم بسته ی من چرا نمیرسه اصلا ارسال کردین میگه آره کد میفرستم برات اما کد نمیفرسته خداشاهده خسته شدم انقد پیگیری کردم خیلی خیلی برام مهم بود قبل از عید به دستم برسه میترسم اصلا ارسال نکرده باشن بزارن برای بعد از تعطیلات 😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدپیگیری که پیامک میدن .. از طریق اون هميشه چک کن ببین محموله ی پستی کجات رفته ....وقتی رسید اداره پست شهرتون ..خودت برو حضوری ازشون بگیر ...من همیشه اینکارو میکنم..منتظر نمیشم تا پستی بیاره دم در

الان من اصلا نمیدونم بستم کجاست بعد من نمیدونستم تیپاکس اصلا نمیاره در منزل وگرنه خودم میرفتم

شلوغه درست پیگیری نمیکنند. حالا یک بار حضوری برو که مجبور بشند رسیدگی کنند حداقل بفهمی کجاهست.. تلفنی راه نمیندازن

کدپیگیری که پیامک میدن .. از طریق اون هميشه چک کن ببین محموله ی پستی کجات رفته ....وقتی رسید اداره پ ...

من همیشه چک میکنم اما پستچی میاره زودم میاره ولی این اولین بار بود با تیپاکس ارسال کردن و من نمیدونستم اینا نمیارن و عودت میدن 

من همیشه چک میکنم اما پستچی میاره زودم میاره ولی این اولین بار بود با تیپاکس ارسال کردن و من نمیدونس ...

تیباکس خصوصیه .... واقعا زودی پس میدن مرسوله پستی رو ..تحمل ندارن اونم بخاطر جای انبار و مسئولیت و نگهداری اینکارو میکنن

شلوغه درست پیگیری نمیکنند. حالا یک بار حضوری برو که مجبور بشند رسیدگی کنند حداقل بفهمی کجاهست.. تلفن ...

بسته رو عودت دادن و رسیده دست فروشنده الان فروشنده میگه دوباره ارسال کرده اما کد نمیفرسته من میترسم اصلا ارسال نکرده باشه چون بار اول پیامک اومد 

بسته رو عودت دادن و رسیده دست فروشنده الان فروشنده میگه دوباره ارسال کرده اما کد نمیفرسته من میترسم ...

زنگشون بزن.بهر حال هم دیگه قبل عید دستت نمیرسه ،بیخیالش شو.یا مثلا ازشون بخواه با اتوبوس اینا بفرستند اگه خیلی مهمه برات