2777
2789
عنوان

اومدم خوش خبری بدم😋

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر مبارکت باشه گلم. ایشال... یه نی نی سالم و خوشگل دنیا بیاری. ایشال... منم ماه بعد بیام و بگ ...

انشاالله

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
استارتر مبارکت باشه گلم. ایشال... یه نی نی سالم و خوشگل دنیا بیاری. ایشال... منم ماه بعد بیام و بگ ...

انشاءالله عزیزم نگران نباش 😘😘😘

خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه
به یسن  ولاغری ربط نداره عزیزم له امادگی بدنه منم یه باراقدام گرفت ودوقلوشد25سالم بودنه چاق بود ...

چمیدونم والا

من که پوست استخوانم😂😂😂

خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه
چمیدونم والا من که پوست استخوانم😂😂😂

بعضی از خانوما رحمشون قدرت جذب بالایی داره.

زودی حامله میشن.

خوبه که انتظار نکشیدی و خدا دامنتو سبز کرد.😘😘😘🤔🤔

برای مامان شدنم صلوات میفرستی؟😢❤👼