2777
2789
عنوان

اچ پی وی مثبت😭😭

512 بازدید | 51 پست

سلام خواهرم ۲۵سالشه ازمایش hpvhpvمثبت شده😭😭توروقران راستشوبگید خطرناک نیس؟مابردیم دکتر۳۰میلیون خورده ایام هزینه امپول وداروش شد😭دارم میمیرم ازترس😭😭تورخدابگیدخوب میشه خودش هی ب خودش انرژی منفی میده😭😭کاری ازدستم برنمیادباکسی ام رابطه نداشته ازش مطمنم دکترگفته ازلیزر یااستخرگرفته😭الان بایدچیکاکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دکتر دارو یا امپول تجویز کرده، حتماً طبق دستور مصرف کنه.آزمایش‌های دوره‌ای مثل پاپ اسمیر رو انجام بدین تا مطمئن بشین وضعیتش تحت کنترله.استرس و نگرانی فقط سیستم ایمنی رو ضعیف می‌کنه.پس بش بگو استرس نداشته باشه اگه واکسن نزده، بعد از بهبود می‌تونه واکسن بزنه تا از انواع دیگه HPV جلوگیری کنه

تمیدونم 😭الان فقط نگرانم ب روی خودش نمیارم خطرناک نیس؟خوب میشه😭

اگه کنترل بشه بله آسیبی نمی رسونه ولی 

خب در مورد خوب شدن کامل اطلاعی ندارم 

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜
هیچی عزیزم فقط چون واگیرداره بعد استفاده اون از سرویس امکان داره به بقیه هم منتقل بشه فقط باید مراعا ...

خودش خوب میشه این برام مهم آسیبی نمیبینه خدایی نکرده بلایی سرش نمیاد؟؟من الان فردامیخوام برم مسافرت دست ودلم نمیره برم😭😭😭

تمیدونم 😭الان فقط نگرانم ب روی خودش نمیارم خطرناک نیس؟خوب میشه😭

نه خطر نداره اگه داخل رحم نرفته باشه چون داخل دهانه رحم باشه تبدیل میشه به سرطان البته بیشتر برای زنها اینجوریه

نترس بابا.. درمان رو شروع کرده که دیگه ترس نداره.. خطرش وقتیه که کسی خبر نداشته باشه و انقدر درمان نکنه که دهانه رحم درگیر شه ..خواهر شما الان دیگه دارو مصرف میکنه و کاملا کنترل میشه اول و بعد درمان. 

نه خطر نداره اگه داخل رحم نرفته باشه چون داخل دهانه رحم باشه تبدیل میشه به سرطان البته بیشتر برای زن ...

یاخدا😭وای دارم سکته میکنم چیکاکنم پاپ اسمیر جزئی ازش گرفتن داخل داخل نبردن