2777
2789
😂یه نفر بود عاشقم بود چند سال پیش خیلی پیگیر بودمن ردش کردم خیلی چیزا بارش کردمهیچی دیگه اتفاقی آید ...

وای چندسال پیش خیلی زیاده دیگهه

نزنه تو برجکت یهو؟

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنج سال دیگه یاد الانت میوفتی خودتو فوش میدی که چرا همچین مسخره بازیی در اوردیباور کنیعنیاا الان بری ...

عه وای خاک برسرم اینارو گفتی رسما دیگه الان غش میکنم از استرس

برم پاک کنم پس 

ولی یه حسی میگه پاک نکن اخه برای ابراز علاقه و اینا پیام ندادم فقط میخوام ببینم چقدر عوض شده

پاک نکننننیکم نصفه شبی ادرنالین تجربه کن خاطره میشه 🤣🤣🤣دوست ناباب#

یه صلوات بفرست این شیطون ازت دور شه برو پاکش کن

افرین سیسی

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

وای چندسال پیش خیلی زیاده دیگههنزنه تو برجکت یهو؟

این خیلی عاشق پیشه بود خودم همه راه های ارتباطی رو بستم به روش که نتونه هیچکاری کنه

میترسم کارما بیاد سراغم گفتم معذرت خواهی کنم

برای دوسه سال پیشه قضیه 

خیلی خیلی پیگیر بود حدودا ۵۰تا اکانت ساخت همشونو بلاک میکردم از همه جا نمیدونم جرا انقدر پیگیر بود

یه صلوات بفرست این شیطون ازت دور شه برو پاکش کنافرین سیسی

🤣🤣🤣🤣🤣وای

ولی جدی اگه خودم جای اسی بودم پاکش نمیکردم حوصلم خیلی سر رفته خیلی وقته طعم هیجانو نچشیدم😂

🤣🤣🤣🤣🤣وایولی جدی اگه خودم جای اسی بودم پاکش نمیکردم حوصلم خیلی سر رفته خیلی وقته طعم هیجانو نچشی ...

منه خاک برسر ۴۰روز دیگه کنکور دارم بخوره تو سرم هیجان😂

عه وای خاک برسرم اینارو گفتی رسما دیگه الان غش میکنم از استرسبرم پاک کنم پس ولی یه حسی میگه پاک نکن ...

دنبال شریااا😐😂😂

کنکوری نیستی؟ 😐😂😂😂

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

این خیلی عاشق پیشه بود خودم همه راه های ارتباطی رو بستم به روش که نتونه هیچکاری کنهمیترسم کارما بیاد ...

اگه ازش خوشت میاد برو باهاش حرف بزن شاید فرجی شد

الان اینو دیدم🤣🤣🤣🤣🤣

پس اوکیه پیامو بذار

وااای کنکوررر داریسسیس؟

ولش کن پس بابا من فکر کردم بیکاری😂

منم کنکوریم پسر میبینم جیغ میزنم در حال حاضر