2777
2789
ای وای چه سختتتتت. موهام بلنده. خیلی سخته اینطور برام.خوبه برم از مرجعی بپرسم

اگر زیاااد باشه اینطوره باید از مرجعت بپرسی

انقدری که من به بختم لگد زدم رونالدو به توپ نزده....                              حجابم بهترین داراییمه...❤

اگر پریودت بیشتر از ۱۰ روز طول میکشه، بعد از روز ۱۰، حکم شما استحاضه هست روزه هاتونو باید بگیرین راح ...

ممنون گلم.حتما تماس میگیرم.نه،خیلی شدیده. دور از جون انگار سقط کردم.یکسره توسرویسم. باردار نبودم هاا...ولی عین سقط هم درد دارم هم خونر...شدید. 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر زیاااد باشه اینطوره باید از مرجعت بپرسی

بله گلم‌.تصور کن کاپ پر میشه سرریز میشه .هم کاپ میزارم هم پد. اصلا افتضاحمم. ۳ بار متخصص رفتم نفهمیدن چمه.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بله گلم‌.تصور کن کاپ پر میشه سرریز میشه .هم کاپ میزارم هم پد. اصلا افتضاحمم. ۳ بار متخصص رفتم نفهمید ...

وای میدونم دوست منم همینه گاهی وقتا غش میکنه

ولی خب شما شرایطت چون فرق میکنه از مرجعت بپرس احتمالا بگه غسل لازم نیست چون براتونم ضرر داره

انقدری که من به بختم لگد زدم رونالدو به توپ نزده....                              حجابم بهترین داراییمه...❤

وای میدونم دوست منم همینه گاهی وقتا غش میکنهولی خب شما شرایطت چون فرق میکنه از مرجعت بپرس احتمالا بگ ...

رنگم زرد شده.فکر کنم دیگه خون توبدنم نیست😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫 اشتهامم صفر شده. دوستت سبک زندگی سالمی داره یا نه? من تقریبا سالم...ولی دکتر گفت ارث داری و اون ژنتیک و ارث ت،غالب تره.گفت ارثی مشکل هورمونی داری

رنگم زرد شده.فکر کنم دیگه خون توبدنم نیست😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫 اشتهامم صفر شده. دوستت سبک زندگی سالمی ...

اون برای تیروییدش قرص میخوره احتمالا برای اونه

آرخ ولی معمولا شیره زیاد میخوره مثلا ارده شیره و....

اون برای تیروییدش قرص میخوره احتمالا برای اونهآرخ ولی معمولا شیره زیاد میخوره مثلا ارده شیره و....

من تیروید ندارم.ولی پرولاکتینم بالاست چندساله

وقعا خونریزی سخته من یه هفته رم زوری تحمل میکنم انشالله زودی خوب بشی😘