2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

186 بازدید | 33 پست

سلام دوستان من کاشت ناخن دارم ولی خیلی دلم میخواد نماز بخونم بعضیا میگن با کاشت ناخن مشکلی نیست و بعضی گفتن باید ریموو کنی

میخواستم ببینم نظرتون چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ناخنکارم عزیزم حقیقتا نماز و روزه با کاشت قبول نیست

خیلیا میدونن ولی دلی واسه خودشون میخونن

ولی اگه طبق دین میسنجی قبول نیست 

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

چطور نگه می‌داری من تو عمرم یبار کاشت کردم فقط تو عروسیم اونم بخاطر عکس و فیلم و اینا که یکم مرطوب تر بیفته 

و الا عمرن بتونم نگه دارم تازش هم بعد ریمو کردنش چند ماه گذشت تا ناخن هام به حالت عادی برگرده همش می‌شکست اونقدر که نازک شده بوده...

ببین یه پیج دارم تو اینستا 

خانمه غساله هست 

چیزایی از کاشت ناخن نوشته بود که من بعد از ۵ سال چنان تلنگری بهم خورد که  یکسره و مداوم کاشت ناخن رفتم‌کلا ریمو کردم 

و واقعا دیدم اثر غسل بدون کاشت چقدرررر خوبه 

واقعا غسل و وضو جبیره الکیه و خودمون رو گول زدنه و تمام غسلها به گردنمون هست و نماز قبدل نیست متاسفانه

باز هر طور خودت صلاح میددونی 

اسم پیجش به انگلیسی نینوا_۳۱۳ هست اگه اشتباه نکنم

♻️کارما♻️

خب روی ناخن مانعه دیگه مانع هم باید برطرف بشه وگرنه وضو و غسل درست نیست ریمو کن راحت نماز بخون حیفه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

اصولی نیست

طبق قواعد هیچی نباید باشه

اصلا غسل قبول نیست ک روش وضو قبول باشه

اما اگر نمیخوای ریموو کنی هیچ جوره

پس کنار نذارش

خوندنش صد البته بهتر از نخوندنه

جبیره غسل کن و وضوتو بگیر و بخون نمازو

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من ناخنکارم عزیزم حقیقتا نماز و روزه با کاشت قبول نیستخیلیا میدونن ولی دلی واسه خودشون میخوننولی اگه ...

دمت‌گرم با اینکه کارت همینه اما الکی دین به گردن خودت نمیزاری ❤️❤️

♻️کارما♻️
باید از مراجع تقلید بپرسی در اصل ولی خود من به نظرم درست نیست و باید ریمو کنی البته خود منم ناخنم کا ...

من قصد دعوا و بی احترامی ندارم

اما چرا مرجع تقلید؟

پیروی از عقل و منطق کسی که مسن هستش و شاید از نظر هوشیاری ضعیف باشه،توهین به نعمت خدا که همون عقل هستش و به همه ی ما آدما داده نیستش؟

پس چرا از عقل خودمون استفاده نکنیم؟

من همیشه این برام سوال بوده

اگه جواب منطقی ای دارید جواب بدید،در غیر این صورت ریپلای نزنید

ممنون