2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 33 پست
دمت‌گرم با اینکه کارت همینه اما الکی دین به گردن خودت نمیزاری ❤️❤️

قربونت♥️

نمیشه هرکسی واقعیت هارو طبق نفعش تغییر بده

اینطوری دیگه قانون و پایبند بودنی وجود نداره

من خودم مذهبی و معتقد نیستم ولی حقیقت اولویت داره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قصد دعوا و بی احترامی ندارماما چرا مرجع تقلید؟پیروی از عقل و منطق کسی که مسن هستش و شاید از نظر ه ...

عزیزم من نمی‌دونم شما مذهبی هستید یا نه 

خود من آدم مذهبی نیستم و به استارتر هم گفتم با عقل من اینکار درست نیست ولی کسایی که مذهبی هستند به نظر مرجع تقلید خیلی اهمیت میدن 

مثل اینکه من سیر دوست ندارم ولی می‌دونم مثلا شما سیر دوست داری و سر سفره بهت میگم فلان غذا سیر داره دوست داری ازش بخور 

من قصد دعوا و بی احترامی ندارماما چرا مرجع تقلید؟پیروی از عقل و منطق کسی که مسن هستش و شاید از نظر ه ...

در ادامه ی حرفم

من به شدت عاشق خدا هستم

و سخنانش رو خیلی خوندم

تا جایی که من میدونم خود خدا هم فرموده که نماز ما برای خودمون خوبه و هیچ سودی برای خدا نداره

حالا از نظر علمی ثابت شده که حرکات نماز که در یوگا هم استفاده میشه،برای بدن مفیده

پس بنظرم عبادت خدا به هر صورتی که باشه قبوله چون در اصل داریم به بدنمون لطف میکنیم

اما باید دلی باشه

نه با عذاب وجدان و حس بد

در ادامه ی حرفممن به شدت عاشق خدا هستمو سخنانش رو خیلی خوندمتا جایی که من میدونم خود خدا هم فرموده ک ...

ولی اینم در نظر بگیر که خدا گفته نماز یعنی بندگی کردن من 

یعنی قبول کنی دقیقا اون طور که من گفتم وضو بگیری و نماز بخونی تا نشون بدی بنده من هستی 

اگه غیر از این بود خدا می‌گفت مثلا این حرکات رپ انجام بدید روزانه سه بار 

خب من همون جبیره هم به نظرم درست نیست آخه 🤦 چرا مثلا منی که معتقدم باید ناخن کاشت کنم و بعدش جبیره ...

دقیقا

جبیره برای موقعیت ضروریه و زمانی که واقعا نمیتونی

مانع رو برداری یا بهت آسیب میرسه

کسی که ناخن میکاره حداقل سه هفته رو ناخنش هست

خودت ایجادش کردی، میتونی هرموقع ریمو کنی

و آسیبی بهت وارد نمیشه. تو این شرایط با جبیره انگار

داری خودتو گول میزنی و بزور توجیهش میکنی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)