2777
2789

چندین ماهه عقدم این همه عید های مختلف و مراسمات امد و رفت نه شوهرم یک گرم طلا بم هدیه داد نه خانوادش من هم بش غر نزدم گفتم توقعی نیست طلا گرونه.

اما چندسال پیش شوهرم یه انگشتر چهار گرمی خرید داد دست مامانش امانت که به من بده اون موقع باهم دوست بودیم .

الان عید نوروز امده و به شوهرم گفتم انشالله برای کادوی عید مادرت اون انگشتر رو بم هدیه میده . شوهرم گف نمیدونم برات قابلمه گرفته مامانم!!!!

قشنگ متوجه شدم مامانش انشگترو فروخته یکاریش کرده ولی شوهرم بم نمیگه و منو میپیچونه از دروغ متنفرم و واضحه که داره بم دروغ میگه.

این وسط چشمش به ۵۰ گرم طلاهای مجردیمه که اگر به مشکل خوردیم بفروشیمش .

چطور اون رو طلای من حساب کرده من نباید ازش توقع یک گرم طلا داشته باشم وقتی میدونم اون انگشتر برای من خزیداری شده؟.

میخوام تو این قضیه پامو تو یه کفش کنم تا قضیه انگشتر مشخص بشه و دروغش در بیاد . شوهرم استاد مقصر جلوه دادنه منه و همیشه سعی میکنه منو مقصر کنه و این قضیه دلم میخواد این حجم سیاستشو رو کنم 

فقط بم راه کار خبیثانه بدید قشنگ پرم کنید تو این قضیه کوتاه نیام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه مال تو باشه هس اکرنیس بیخیالب فکر سلامت و ارامش باش قشنگ خانومم😍

من اصلا نیازی به اون انگشتر ندادم خودم انقدر انگشتر دارم نمیدونم کدومو بپوشم ولی حرصم میاد شوهرم منو خر کنه . مرسی عزیزم ببخسشید عصبیم خخخ

اصلا ب چشمم نکش تویی ک ۵0gداری اون چیکارس

من زورم میاد شوهرم همش سعی میکنه خانوادشو حامی نشون بده از اونور مادرش انگشترو فروخته از اینور شوهرم منو با دروغ میپیچونه از این زورم میاد وگرنه خودم به تعداد روزهای هفته انگشتر دارم میپوشم

من اگه حای شما بودم انگشتر رو بیخیال میشدم به هیییچ عنوان طلای مجردیمو خونه شوهر نمیبردم اصلااااااا، و برای هدیه هم با زبون خوش میگفتم عزیزم منم عروسم و دستام خالی از طلاست فک و فامیل میبینن 

در اخر اصلا فاز خونواده پسری که برا طلا خریدن جونشون درمیاد و درک نمیکنم بابا ندارین پسرتون و پیش خودتون نگه دارین زنش ندین

💚 الحمدالله کما هو اهله 💚

من اگه حای شما بودم انگشتر رو بیخیال میشدم به هیییچ عنوان طلای مجردیمو خونه شوهر نمیبردم اصلااااااا، ...

چطور میشه طلای مجردی رو خونه شوهر نبرد 

میشه دقیق بگی 

بایدچ کرد

در مورد طلاهای خودت اصلا حرف نزن بعد عروسی بزارش خونه بابات بگو دادم دست مامانم نگه داره مدل خودش باش 

اگه از اول نشون بدی ک نمیتونه رو طلاهای تو حساب کنه بهتره

بابات و مامانت هزینه کردن برا تو 

من اگه حای شما بودم انگشتر رو بیخیال میشدم به هیییچ عنوان طلای مجردیمو خونه شوهر نمیبردم اصلااااااا، ...

من یک گرم هم براش نمیفروشم . امروز زنگ زده ساعت شش بیا دنبالم بریم خرید . من ۶ و ده دیقه زنگ زدم که یه رب دیگ میرسم . اقا ناراحت شد و چند بار تکه انداخت که آره دیر کردی نیامدی گفتم مگ من راننده شخصیتم ببخشید قربان . تازه داره چشمم رو حقایق باز میشه من خیلی سواری دادم انگار

در مورد طلاهای خودت اصلا حرف نزن بعد عروسی بزارش خونه بابات بگو دادم دست مامانم نگه داره مدل خودش با ...

واقعا این مردا پورو شدن شایدم خودم پوروش کردم نمیدونم فعلا عصبیم خیلی

چطور میشه طلای مجردی رو خونه شوهر نبرد میشه دقیق بگی بایدچ کرد

مگه میبرن؟ ما عم دختر بودیم طلا داشتیم ولی رسم داریم مادرشوهر طلا میگیره همه چی میان خونه دختر طلای دختر و درمیاده طلای جدید بهش هدیه میدن بعد مادر عروس هم یه مقداریشو مثلا یه نیم ست یا یه سرویس ظریف یا النگو تو عروسی به عروس یه سکه یا گردنی هم به داماد هدیه میدن بقیشم هم خودشون میدونن یا جهاز میخرن یا تو مناسبتا کادو میدن یا یه جایی که عروس دوماد پول لازمن میدن مثلا خونواده من خونه خریدنی فروختن پولشو دادن اصلا شوهرم نفهمید که پول طلای مجردیمه تو اشناهامون دیدم برا دخترشون با پول طلاهاش ماشین خریدن 

من یک گرم هم براش نمیفروشم . امروز زنگ زده ساعت شش بیا دنبالم بریم خرید . من ۶ و ده دیقه زنگ زدم که ...

خودتو ناراحت نکن عزیزم دوران عقده و این چالشا فقط با سیاست مدیریتش کن و یادت باشه همسرا اولویته و تا میتونی بهش عشق بده