2777
2789
عنوان

شما بودید بهتون برمی‌خورد

136 بازدید | 23 پست

امسال اسباب کشی کردم به مادرم نزدیک هستم بعد افطار بچه هام حوصلشو سر میره هوا هم تاریکه  دوسه بار پشت سر هم عصرها بردمشون خونه مادرم روز سوم همه خواهربرادرام بودن بچه ها همه به هم افتادن شلوغ میکردن کلا دو ساعت اونجا بودم یه دفعه مادرم عصبانی شد بهم گفت برندار هر شب بیارتشون اینجا خستمون کردی و کلی حرف بارم کرد  خیلی دلم شکست عوض اینکه بگه اومده حالش عوض بشه کلی حرف زد بعد هم با حالت قهر رفت یه اتاق دیگه منم پاشدم اومدم خونه 

خدایا چقدر بچه دارها بدبختن 

تصمیم دارم دیگه نرم خونشون شما بودید ناراحت نمی‌شدید؟ 

هر روز هر روز واقعا کلافه کنندس

رفت و امد زیاد حرمتارو از بین میبره

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر روز هر روز واقعا کلافه کنندسرفت و امد زیاد حرمتارو از بین میبره

تو این چند ماه که نزدیک اومدم فقط همین هفته شبی دو ساعت رفتیم اونم به هوای خواهرم 

حتی شام هم نمیموندیم

تو این چند ماه که نزدیک اومدم فقط همین هفته شبی دو ساعت رفتیم اونم به هوای خواهرم حتی شام هم نمیموند ...

از من خواهرانه می‌شنوی دیگه یکماهی نرو بذار بدونه بچه هات ارزش دارن برات 

شاید خسته بوده زورش به تو رسیده با خودش گفته درکش. میکنی عزیزم بدل نگیر

آره زورش به من میرسه به خدا تنها دختری هستم که براش زحمتی ندارم بچه هام رو هیچ وقت گردنش نمیندازم اما هر چی دلش خواست گفت من فقط شب نشینی رفته بودم 

شما اجاره نشین هستی؟؟بقیه خواهر برادر ها متاهل هستن؟

همه متاهل هستیم خواهرام اونجا بودن چند روزه اونجان بعد من به هوای اونا رفتم بعد جالبه به اونا که چند روزه اونجان اذیت میکنن چیزی نمیگه به من بدبخت کلی حرف زد

آره واقعا از این به بعد شده تو خیابونا بچم رو برگردونم اما نمی‌برم اونجا

هرچی بیشتر ببری بیرون بیشتر هوایی میشن بزار تو خونه عادت کنن بعدش گفتی چقد بچه دارها بدبختن یعنی مادر خودتون و بقیه این روزها رو نگذروندن؟