2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوشبحالت شوهر من که همش چشمش دنبال زناس

من امید دارم درست بشه ده ساله ب پایه امیدم نشستم خیلی وقتا به ته رسیدم باز از دل بار نیومدم بکنم ازش

درحال ترکیدن          آقا بلخره ترکیدم بوووووم  
راننده سرویس بچمه  

وقتى راننده زنه چرا بايد شوهرت باهاش در تماس باشه خودت بايد شمارشو ميگرفتى

حالا ولش

چتاشون چى بوده؟ دختره چطورياس؟ 

چرا ما زنا براى خودمون ارزش قائل نيستيم، همجنس خودمونو زجر ميديم ميپريم وسط زندگيش😔

چقد تعدادشون زياده، چقد خيانت زياد شده🙁

من مشکلی باهات نداشتم وندارم عزیزم گفتم شایدهمون یاسی باشی همین 

تو بد کسی ک نمیشناسی میکنی بعد میگی شاید باشم واقعا این درسته...

ای خدا راحتم کن چهار سال ازدواج کردیم اما یه بار بهم نگفته دوست دارم یا ببخشید تا من نرم بوسش کنم بگیرمش بغل اون این کار نمیکنه بخدا دارم گریه میکنم الان خسته شدم😢😢😢😢

من دیگه عاشق نیستم چون عشقی ندیدم 
وقتى راننده زنه را بايد شوهرت باهاش در تماس باشه خودت بايد شمارشو ميگرفتى حالا ولش چتاشون چى بوده؟ ...

ویولت من قبلا تو یه پست دیگه ای اینو گفتم از اقوام هرزه ای میشناسم متولد 73 است و مطلقه 

میگه از وارد شدن تو زندگی متاهل لذت میبرم 

وقتی طعمشو پیدا میکنه خداشاهده یارو با گه یکسانش میکنه دست بردار نیست انقدر پیگیر میشه گاهی سه ماه گاهی چهار ماه تا طرفو رام میکنه

وقتى راننده زنه چرا بايد شوهرت باهاش در تماس باشه خودت بايد شمارشو ميگرفتى حالا ولش چتاشون چى ...

چتاشون چرت پرت ک بیا بریم بیرون زنه قیافم نداره بخدا شوهرم روز اول میگفت زنه اینقد زشته نمیدونم ب چیه اون دیده ک بهش پیام داده حرفایه عاشقونه زده اینا بکنار زنه متاهله بخدا داغون شدم وقتی دیدم 

وقتى راننده زنه را بايد شوهرت باهاش در تماس باشه خودت بايد شمارشو ميگرفتى حالا ولش چتاشون چى بوده؟ ...

والا من راننده سرویس دخترم مرده . خودم همش بهش پیام میدم یا زنگ میزنم برای اینکه ببینم کی میاد یا مثلا امروز نمیاد دخترم و فلان

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون
ویولت من قبلا تو یه پست دیگه ای اینو گفتم از اقوام هرزه ای میشناسم متولد 73 است و مطلقه  میگه ...

چه دختر بیشعوری پیدا میشن وااای 

والا  یه سریااا واقعن خیلی ...

من خودم عزیزم تو ازدواج اولم این شرایطو تجربه کردم ده  سوخنم پای بچه  اما بالاخره تصمیم درست زندگیمو گرفتم جدا شدم و دوباره زندگی جدیدمو شروع کردم اینم گفتم که بدونید همه  مثل هم  تقصیر ما خانومهاست که فک میکنیم چون بچه داریم باید بسوزیم و بسازیم و مردها از همین نقطه صعف ما استفاده میکنن زود بچه دارمون میکنن و میرن دنبال   یه سری از خانومها هم هی محبت میکنن که شوهرشون بهتر شه نه عزیزم مردی که به حروم عادت کنه دیگه آدم نمیشه شما اگه دردتون خیانته من خیلی بدترشو دیدم پس نتوپین بیخودی فقط بدونین که آدم باید زود خودشو زندگیشو جمع کنه تو این شرایط

همسرم دنیامه ❤❤دخترم فردامه❤❤
ای خدا راحتم کن چهار سال ازدواج کردیم اما یه بار بهم نگفته دوست دارم یا ببخشید تا من نرم بوسش کنم بگ ...

انشالا درست میشه منم ب همین امیدم براهمون موندم نمیخوام زندگی ک با چنگ دندون درست کردم خراب بشه الهی براتوام درست بشه