2777
2789

بیاید از اهدافتون بگید که بهش رسیدید

از اتفاقات خوبی که براتون افتاد و ....

تا 25 مهر همه چی برام عالی و رویایی بود

یهو یه بختک افتاد همه چیو خراب کرد💔

انتظارم از یازدهم این نبود، قرار بود خیلی خوب پیش برم. خیلی خوب شروع کردم ولی اون اتفاق، همه چیمو ازم گرفت. مادرم و دوستام خبری ازم ندارن، اعتبارم پیش دبیرا و همکلاسیا از بین رفت و ...😔💔

گوشی ندارم و از گوشی داداشم استفاده مبکنم. فقط تو شاد و نی نی سایت هستم و از اینستا و ... خبر ندارم

به جاش، ارتباطم با خدا صمیمانه تر شد. از اول بهمن جسته گریخته نمازو شروع کردم و الان نماز صبحم همش قضا میشه، ولی بقیه قضا نمیشن. اول وقتم نمیخونم ولی خب کاچی به از هیچی. روزه ام رو از ته دل و بدون نارضایتی گرفتم. یه گناه کبیره رو 2 ماهی هست که انجام نمیدم. 

در آخر خداروشکر میکنم که پشتم بود و تا الان دووم آوردم و ازش میخوام که 1404 رو بهتر از امسال رقم بزنه

برای هممون

از همه نی نی سایتیای گل گلابم متشکرم که لحظات خوب و فان رو گذروندم کنارتون🥰💋

شاید کلا دیگه نیام سایت. ولی برام دعا کنید که اوضاعم بهتر بشه. 

کاربر "کِیرا هادسون"، 17 ساله از همین حوالی🩵

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدترین زمستون عمرمو امسال گذروندم 

🦄دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🧚‍♂️  🌱تنها راهی که می‌شود يک زندگی بهتر داشت این است که رشد کنیم. تنها راهی که می‌شود رشد کرد این است که تغییر کنیم؛ تنها راهی که می‌شود تغییر کرد این است که چیزهای جدید یاد بگیریم. 🌿

من امسال خیلی خیلی ارزو داشتم ک به اون قسمت های مالیش رسیدم ولی درعوض ۵۰درصدشو یاخودم یا همسرم بیماربودیم و تو بیمارستان و مطب پزشک ها تموم شد 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

امسال با افسردگی شدید و چند بار تا دم خودکشی رفتن برام گذشت چند ماه دیگه کنکور دارم و هیچ کاری نکردم اما امسال با این حال بزرگترین معجزه زندگیم هم رخ داد💔

میشه پروانه ات باشم؟🥹🦋...NEVERMIND

عزیزم تاپیکو قفل کردن نشد اونجا جواب بدم

من چون این مدت تو اینستا خیلی ویدیو دیدم فک کردم همه از جشنامون خبر دارن🤌و خب تعجب کردم اما قصد توهین نداشتم اگر ناراحت شدید عذر میخوام

ما همه ریشه مون تو یه خاکه🙌