2777
2789

خودم کاری که بهتر از بقیه انجام میدم شاید اینه صبر و تحملم نسبتا بهتر باشه از اطرافیانم،و رفتاری که به خوبی بقیه نمیتونم داشته باشم راحت رد شدن و گیر نکردن رو یه سری حرفاست 

کتاب زیاد میخونم ولی خیلی ازگوشی استفاده می کنم

و سکوتی که شبیه سکوت نبود !                                               یک روز سرانجام طاقتش طاق میشود و با صدای بلند جواب همه را می دهد … آدم هایی که سکوت می کنند یک روز فریاد می کشند. از جلد خود بیرون می آیند و کس دیگری می شوند ؛ کسی وحشتناک و غمگین. و آن وقت دیگر کنترلشان خارج می شود .   نباید سر به سرشان گذاشت …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟ اگه برعکس من باشین یعنی صبوریتون کمه ولی در عوض زودرنج نیستین درسته

من هم صبوریم کمه هم زودرنجم هم عصبیم هم در حال حاضر از خودم بدم می یاد نزدیک پریودمم هست شاید تو یه تایم دیگه میخواستم جواب بدم خیلی هم اوکی و خوب بودم 

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
پذیرش اینکه ادماباهام‌متفاوتن! وقرار نیست کسی از کسی بهتر یا بد ترباشه! وخودمون باکسی مقایسه کنیم! ی ...

بله درست میگین آدما متفاوتند این تاپیک هم مثل خیلی تاپیک ها جنبه سرگرمی داره و برای گپ و گفت هست نه به شکل جدی که شما نگاهش میکنین بازم ممنون که نظر گذاشتین

منم مثل شمام

🙃🥲🤝

و سکوتی که شبیه سکوت نبود !                                               یک روز سرانجام طاقتش طاق میشود و با صدای بلند جواب همه را می دهد … آدم هایی که سکوت می کنند یک روز فریاد می کشند. از جلد خود بیرون می آیند و کس دیگری می شوند ؛ کسی وحشتناک و غمگین. و آن وقت دیگر کنترلشان خارج می شود .   نباید سر به سرشان گذاشت …

من هم صبوریم کمه هم زودرنجم هم عصبیم هم در حال حاضر از خودم بدم می یاد نزدیک پریودمم هست شاید تو یه ...

اره درست میگین تو این دوره هورمون ها تاثیر زیادی میزاره روی احساسات و ممکنه خیلی واقعی نباشه جوابمون به بعضی سوالا🌺