2777
2789
عنوان

برای خوب شدن حال روحیم چیکار کنم

104 بازدید | 12 پست

توی تاپیکهای قبلمم هست با نوزادم سر خوردم خداروشکر خوبه ولی من از اون روز دیگه آدم سابق نیستم نمیتونم زندگی کنم دلهره دلشوره اظطراب عذاب وجدان ولم نمیکنه چیکار کنم تاحالا شما جای من بودین همش میگم تو حواستو جمع نکردی خدایا به دادم برس نمیتونم زندگی کنم 

کار با گوشی سراغ داشتین ممنون میشم بهم بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات شم خیییلی سخته تو حق داری و اینکه به این میگن پانیک بعد از حادثهچند وقتشه نوزادت؟

یعنی خوب میشه دارم از فکر وخیال وعذاب وجدان میمیرم

عزیرم من بچه م یه ماهش نشده بود بچه دوسالم از رو مبل انداختش پایین هیجی هم نشد .عذاب وجدانم نداشتم بردم دکتر گفت هیجی نیست و تمام الانم پنج سالشه 

ببین یه نصبحت خواهرانه گلم بچه تا بخواد بزرگ شه هزار حور اتفاق میوفته پس الکی حرص نخور که راه طولانی در پیش داری

عزیرم من بچه م یه ماهش نشده بود بچه دوسالم از رو مبل انداختش پایین هیجی هم نشد .عذاب وجدانم نداشتم ب ...

آخه گلم چون سی تی اسکن گرفتن میگن اشعش خیلی ضرر داره من باعث شدم بره تو سی تی اسکن خاک بر سرم 

چهل روز

عزیزم این عکس العمل طبیعی مغزته که با این ترس ازت محافظت کنه

و اینکه کمی زمان میبره که اثر اون حادثه از ذهنت پاک بشه

الان به این فکر کن دسته گلت کنارته و تو بهترین مادر دنیا براشی و هیچکسی بیشتر از تو و بهتر از تو نمیتونه مراقبش باشه 

قراره کلی روز قشنگ براش بسازی

یه کمم بیشتر از قبل حواست جمع میشه

💎

آخه گلم چون سی تی اسکن گرفتن میگن اشعش خیلی ضرر داره من باعث شدم بره تو سی تی اسکن خاک بر سرم

حالا باز یه خاطره تعریف کنم بچه م تو حموم خورد زمین و سرش اندازه یه پرتغال اومد بالا منم بردم سی تی در نهایت به من گفتن چه کاری بود کردی سی تی اشعه ش فلانه و اینا که برای بچه عای زیر یه سال میکنن .بازم هیچی خدا رو شکر نشد 

شما الان کرفتار افسردگی بعد از زایمان شدی و همه اینا طبیعیه گلم سعی کن از خودت دور کنی یچه تم سالم عین دسته گله 

عزیزم این عکس العمل طبیعی مغزته که با این ترس ازت محافظت کنهو اینکه کمی زمان میبره که اثر اون حادثه ...

خدا هرچی میخوای بهت بده خیلی بهم آرامش دادی

حالا باز یه خاطره تعریف کنم بچه م تو حموم خورد زمین و سرش اندازه یه پرتغال اومد بالا منم بردم سی تی ...

ممنونم خدا هم شما هم بچتون حفظکنه