2777
2789

سلام خانوما من هر سال که سبزه میخرم اصلا به سیزده بدر نمیرسه خیلی زود زرد میشه خیلی بلند میشه و گاهی حالت پلاسیده میگیره باید کی بهش آب بدم روزی چندبار؟امروز سبزه عدس خریدم

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه باید برسه؟

عدس رو زیاد تجربه ندارم ما جو یا شاهی میکاریم در روز چند ساعتی پشت پنجره میذاریم ک شادابی شون رو جفظ کنن تا سیزده هم برسن. شاید نیاز ب افتاب داره

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

اطلاع ندارم حقیقته یا نه

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
عدس رو زیاد تجربه ندارم ما جو یا شاهی میکاریم در روز چند ساعتی پشت پنجره میذاریم ک شادابی شون رو جفظ ...

خب چندروز یکبار آب بدم؟

خب چندروز یکبار آب بدم؟

نمیدونم عدس رو من شاهی رو دیروز کاشتم مرتب خیس نگ مدارم پنبع رو جو رو هم خاک‌رو نم نگه میداشتم، اب زیاد بدی هم خراب‌مبشه شما هم حاک رو نم نگ دار

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
نمیدونم عدس رو من شاهی رو دیروز کاشتم مرتب خیس نگ مدارم پنبع رو جو رو هم خاک‌رو نم نگه میداشتم، اب ز ...

مرسی عزیزم