2777
2789

یکماهه سزارین شدم . از روز پنجم سزارینم تب و لرز شدید گرفتم بستری شدم مرخص شدم کسی نفهمید تب و لرزم بخاطر چیه روز پانزدهم یه ذره بخیه سزارینم باز شد کلی عفونت ریخت بیرون چندین روز دکتر با عذاب بخیمو یکم باز کرد شستشو داد آخرم برد اتاق عمل گفت همه چیو تخلیه کردم . سه روز بعدش رفتم سونو . جوابشو بردم پیش دکتر عفونی میگه دو سی سی زیر جلدت چرک داری . پنجاه سی سی داخل مثانه

تب و لرزم همچنان سرجاشه اصلا قطع نشده 

دکتر زنان میگه اون پنجاه سی‌سی معلوم نیست لخته خونه یا آبسه هست 

باید دوباره بستری بشی شستشو بدیم 😭😭 من دیگه طاقت درد و عذابو ندارم نرفتم بستری بشم 

کسی تجربع‌ای مشابه من داره که خوب شده باشه قسمتون میدم کمکم کنین دلم برا نوزادم میسوزه 

کی میدونه شایدم مرده‌ایم و این دنیا جهنممونه و خودمون خبر ندارم 😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا عزیز دلم منم بهیسم باز شد با عنبر نسا و ی پماد ساده اوکی شد . ببین تا میتونی آب بخور مثانت شستشو بشه خواهش میکنم دوروز وحشتناک لیتر لیتر آب بخور و برو دستشویی فقط از اون مثانه تمیزتر دیگه نیست.و در نهایت دکترتو عوض کن 

ان شاءالله هرچه زودتر بهتر بشی و کنار نوزادت لذت دوران بعد از بارداری و شیردهی رو بچشی

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

انقدر عذاب کشیدم درد کشیدم فقط آرزوی مرگ کردم فقط نگران طفلای معصومم هنوز ازشون سیر نشدم دلم نمیخواد بی‌مادر بشن 

اگه بمیرم دل نگران اونا میمیرم 

آخه چرا اینجوری شدی من دوتا سزارین داشتم ندیدم اینجوری اشتباه و کم کاری دکتر بوده ؟

دکتر عفونی میگه دستاش احتمالا آلوده بوده 

ای بابا عزیز دلم منم بهیسم باز شد با عنبر نسا و ی پماد ساده اوکی شد . ببین تا میتونی آب بخور مثانت ش ...

عفونتت زیاد بود با همینا خوب شدی 

امشب دکتر زنان دیگه به من برگه داد برم الزهرا بستری بشم نرفتم گریه کردم به شوهرم گفتم منو ببر خونه پیش بچه‌هام بمیرم 

قربونت برم روحیه نداری چرا .اصلا قرار نیست اتفاقی برات بیفته این ی عفونته فقط . آب بخور آب

در نهایت باید آنتی بیوتیک قوی مصرف کنی ک یکم ضعیف میشی و باید غذاتو کامل بخوری و شاید شیرتم خشک بشه همین. 

عفونتت زیاد بود با همینا خوب شدی امشب دکتر زنان دیگه به من برگه داد برم الزهرا بستری بشم نرفتم گریه ...

خودتو باختی حسابی باختی .این فقط یه عفونته. برو ی متخصص عفونی و درمان شو .حتی با بستری 

اینهمه آدم بستری میشن نوزاد دارن توام یکیش

می‌دونم سخته ولی میگذره قوی باش تو یه مادری 

خدایی نکرده بدخیمی ک نیست خواهری عفونته.همبن

قربونت برم روحیه نداری چرا .اصلا قرار نیست اتفاقی برات بیفته این ی عفونته فقط . آب بخور آبدر نهایت ب ...

فقط خستم خیلی درد کشیدم دکتر دستشو میکرد داخل زخم باز داد میزدم میگف تحمل درد نداری 😭😭 بیمارستان بستری شدم کلی آنتی‌بیوتیک تزریق کردن .الانم سفکسیم و کلیندامایسین میخورم .

نامردا خدا از سر تقصیرشون نگذره مردم خودشون به اندازه کافی مشکل دارن دوباره آدم رو تو دردسر وعذاب می‌زارن تحمل خود سزارین سخته چه برسه اینجوری بشه کلا آدم نابود میشه انشاا... خوب میشی فقط خواهشاً پیش این دکتر نرو نباید دوباره باهاش می رفتی اتاق عمل الان هم از شانس عید پزشک خوب نمیشه شب عیدی باید بستری بشه آخه عفونت خطرناکه بمیرم برا خودت ونی نی 🥺🥺

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️