2777
2789
عنوان

مهاجرت

76 بازدید | 11 پست

یه فرد ۱۸ ساله که پشتوانه مالی انچنان قوی هم نداره چه کشور هایی راحت تر میتونه بره؟ 

صرف نظر از زبان اون کشور

روسیه یا المان چطورن

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

باید فاند بگیری الکی که نیسو 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به رشته انتخابیت داره 

بعضی رشته ها اصلا فاند ندارن

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

مثلا در چ حد پشتوانه خوبی نداره ؟

نهایتا ۷۰۰ تومن فک کن

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

میخوای بری درس بخونی یا زندگی ؟

من میخوام برم درس بخونم همونجا هم بمونم دیگه بر نگردم

هنوزم تا ۱۸ سالگی وقت دارم صرفا میخوام یه کشورو انتخاب کنم و رو زبانش کار کنم بلکه هزینه کمتر بشه

من میخوام برم درس بخونم همونجا هم بمونم دیگه بر نگردمهنوزم تا ۱۸ سالگی وقت دارم صرفا میخوام یه کشورو ...

من تو این مورد اطلاعات کافی ندارم ولی عموماً گرفتن بورسیه برای مقطع کارشناسی خیلی سخته و خود دانشجو های مقیم اون کشور هم معمولا پول میدن و درس میخونن و تو مقاطع بالاتر فاند میگیرن ک برا خودمون هم همین طوره 

سعی کنید انگلیسیتونو قوی کنید