2777
2789

من خودم فکر میکنم اگر ماست و دوغ رو خودمون درست کنیم خیلی به صرفه تر درمیاد تا اینکه بخوایم ماست و دوغ آماده بخریم

سرکه سفید یه پاک کننده قویه،میتونیم به جای خرید شیشه پاک کن تو ظرف شیشه پاک کن سرکه سفید بریزیم و پنجره ها رو باهاش پاک کنیم،من خودم در یخچالو در کابینتا رو با سرکه سفید اسپری کردم و تمیز کردم،جوری برق انداخت و تمیز کرد که باورم نمیشد،البته اینو هم از همین نی نی سایت یاد گرفته بودم و فکر نمیکردم انقد خوب باشه

شما هم هر راهی که بلدید برای صرفه جویی در هزینه ها همین جا بگید که از تجربیات همدیگه استفاده کنیم

من کلا متنفرم از اینجور کارا بنظرم بشدت انرژیی منفیی داره انگار روزی ادمو میبره بدم میاد از خساست

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه اینکارارو کنم خودم حس میکنم خیلیییی فقیرم 

برم هایپر دوغ نخرم دارم به خودم میگم توانشو نداری 

هییچچچ صرفه جویی نمیشه فقط شما رو افسرده میکنه چون همش وسواس فکری پیدا میکنم که چیکار کنم خرج نکنم 

اگرم یه بار هوس کنی بخری با لذت نمیخوری با عذاب وجدان میخوری

اینکار نکن

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

سالی یه بار نظافت میکنم .نظافت سطحی هم نیاز به این کارا نیست .ماست و دوغ هم آماده می‌خریم بخوام اقتصادی فکر کنم از لبنیاتی میخرم که سالم باشه .همین که پولامو‌ طلا ریز ریز بخرم شوهرم فکر کنه پول نداریم خودش صرفه جویی بزرگیه شوهرم به شدت ولخرجه

والا با این چیزا نمیشه پس انداز کرد 

باید درآمد زیاد باشه که نیس

وگرنه آدم پول همون سرکه رو میده شیشه شور میخره

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35