2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همینه صب میره تا سرشام بقیشم تو گوشی و تلوزیونه نه مسافرتی نه تفریحی نه مهمونی نه یه خیابون ...

بهش میگم قراره پسرت چی ازت یاد بگیره حتی حرف به زور میزنه آدم درون‌گرا واقعا رو اعصابه بی انرژی و خسته🥲

هیچوقت اینکارو نکن 

من و همسرم حتی در شدید ترین حالت ناراحتی هم باز جامونو جدا نمیکنیم‌

نه من میرم جای دیگه نه اون میره اتاق دیگه ای

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

خیلی اشتباه کردی چون نمیاد منت کشی و خودت مجبور میشی برگردی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اره ،بعد بهش میگم باید بیای دنبالم منو ببری تو اتاقمون😂این بنده خدا هم میاد مثلا دلجویی ،خودم یادش میدم😅

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

هیچوقت اینکارو نکن من و همسرم حتی در شدید ترین حالت ناراحتی هم باز جامونو جدا نمیکنیم‌نه من میرم جای ...

اولین باره ولی خب واقعا دلمو شکوندو خودش گف برو اتاق

بهش میگم قراره پسرت چی ازت یاد بگیره حتی حرف به زور میزنه آدم درون‌گرا واقعا رو اعصابه بی انرژی و خس ...

شوهر منم خیلی کم حرفه بزور جواب میده  ولی با دوستاش  تلفنی یکساعت حرف میزنه کلی شوخی و.خنده..

اولین باره ولی خب واقعا دلمو شکوندو خودش گف برو اتاق

اولین بارت بشه آخرین بار❤️

ازین به بعد حرفی زد و گفت برو اتاق بگو من جای دیگه خوابم نمیبره

آرع دیگه اونم باید حد و حدودشو بشناسه👌

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

شوهر منم خیلی کم حرفه بزور جواب میده ولی با دوستاش تلفنی یکساعت حرف میزنه کلی شوخی و.خنده..

جدی اینم مشکل من هس😂یچیو باید دوبار بیشتر تکرار کنی تا حواب بده اخرم گف من شبیه بابامم