2777
2789
عنوان

همسرتون رو درک کنید

1437 بازدید | 94 پست

امروز رفتم بازار برای خرید ی سری وسیله اساسی خونه که ربطی به نوروز و لباس و اینا نداره که بگم مخصوص شب عید هست 

باورتون نمیشه هرجا رفتم کاملا غم توو چهره تمام بازاری ها مشخص بود 

حتی چندتاشون میگفتن امروز مریض شدیم بابت نوسان قیمت و... 

من خیلی با فروشنده ها، راننده تاکسی ها و... ای که پایه صحبت باشن، راحت حرف میزنم 

اما امروز واقعا بران عجیب بود این حجم از استرس و بهتر بگم بدبختی و.... توو مرد های این جامعه 

خواستم بگم قدر بدونیم مردهایی رو که توو این جامعه و شرایط دارن با بدبختی کسب درآمد میکنن 

اون شوو و نمایش های اینستا رو که خانم میاد میگه درآمد امروزم انقدر میلیون بود، با درآمد این ماه ماشین خریدم و.... بریزید دور 

اکثر این چرت و پرت ها و درآمدهای عجیب نتیجه رزق و روزی حلال نیست و از فروش ابرو و خیلی چیزای دیگه دراومده برای همین مقایسه نکنیم مرد ها رو با درآمدهای عجیبی که این روز ها خیلی نمایشی شده 

روی صحبت م با اون مردهای دغل باز و خیانت کار و... نیست، دارم در مورد مردهای نرمال جامعه صحبت میکنم که امروز واقعا غمشون رو دیدم 

خسته ام

خسته از زندگی تو ایران..

تو این خراب شده ای که همچی داره میشه حسرت و آزرو..

خدایا باید جواب همه اینا رو بهم پس بدی

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته امخسته از زندگی تو ایران..تو این خراب شده ای که همچی داره میشه حسرت و آزرو..خدایا باید جواب همه ...

واقعا، به سختی زندگی می‌کنیم، همش کار و کار و کار و هیچی از جوونی و خونواده و... نمی‌فهمیم 

خودمون بچه نداریم، خرج آنچنانی نداریم، مهمونی و سفر خاصی نمیریم و.... انقدر باید کار کنیم که وقتی برای مهمونی و... نداریم 

جفتمون شاغلین درآمدمون خدا رو شکر کم نیست اما نمیفهمم کجا میره این پول 

عجیبه عجیب، امیدوارم ی جا ی روزی برامون جبران بشه 

اره به خدا مردم واقعا گرفتارن خدا خودش کمک کنه از زیر این فشار دربیان.

امروز رفتم ی مغازه، فروشنده گردنش تکون نمی‌خورد. گفت زنگ زدن بهم بارم  رو بابت شوک قیمتی امروز دبه کرده نمیفرستن از اونطرف من بار رو پیش فروش کردم و... خلاصه بابت همین از صبح گردنش گرفته بود، صداش حتی به سختی در میومد، یکی دیگه شون رو صبح رفتم شاد و اوکی بود، عصر رفتم انگار صددست کتک خورده بود، بهش گفتم صبح حالتون بهتر بود گفت آره بار جدید سفارش دادم انقدر اختلاف قیمت داشته که از شوک مریض شدم تازه چندتا قرص خوردم و... 

اینا بازاری هایی هستن که اختلاف قیمت رو میکشن روی محصول و در واقع بار اصلی میوفته رو دوش خریدار، فک کن اون کارمندی که روز به روز حقوقش بی ارزش تر میشه چی 

نسل ما با هزارتا درس و آزمون و مصاحبه و... کارمند شدن اما الان یکی با کارمندی میره خواستگاری بابت حقوق کم بهش نه میگن

واقعا، به سختی زندگی می‌کنیم، همش کار و کار و کار و هیچی از جوونی و خونواده و... نمی‌فهمیم خودمون بچ ...

اون از موقع که ارزونی بود خانوادم عرضه پول درآوردن نداشت و به کثافتی با هزار و یک حسرت زندگی میکردم

اینم از الان که همسرم آدم کاریه و درآمد متوسط داره ولی هرروز قیمتا دوبل میشه و باز بابد مث صگ زندگی کنیم 

درونم پر شده از خشم خشم خشم.... به وقتش سرشون تلافی میکنم

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم