2777
2789
عنوان

سلام از روی شماره پلاک ماشین میشه کاری کرد آدرسشو می‌خوام

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه متاسفانهولی واسه پرسیدن این لازم نبود درخواست دوستی بدین بهم!

باشه خب شماهم هی بگو انگار چی شدعع یه جوری تعریف می‌کنی درخواست دادی 😐 انگار  میخواستم بخورمت .  خب شاید کارت داشتم ک گفتم واسه چی بود  لازم نبود همش تکرار کنی . ..  دور برت داشته ک درخواست شده و فلان  .

اوکی مرسی ک نمیشناسی  تشکر 🙏

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

خواسته بپیچونتت هرچی میگفتی نمیداد 😅

ن بخدا میتونن در بیارن توی یگان انتظامین اینا دسترسی دارن 

فقط همینجوری ک نمی‌ده  میگه واسه چی میخوای . دوستم هست 

ایندفعه مگه بگم امر خیره  بیخیال 😂🙏

مرسی از راهنمایی هات . 🌹

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

برادران پلیس جدی نشن خودشون بخوان وارد عمل بشن؟😂به خاطر همین گفتم اگه انقد اعتماد دارن بهتون که آدر ...

ن بابا اونجوری نیست 😂اصلا ب اینا مربوط نیست یه قسمت دیگه کار میکنن ولی همکارن دیگه با اونا هم درارتباطن میتونن در بیارن . 

آره بنظرمنم راه خوبیه 

ممنونم ازتون 

ان شاءاللع برای شما هم خوشبختی و عاقبت بخیری باشه همیشه ☺️🙏🌹

سلام به کجا رسید این موضوع؟😄

سلام ، وقت بخیر . 

خوبید . 

والا حقیقتش پرونده موضوع بسته شد😂

شماره پلاک رو دادم ب یکی از دوستان برام پیدا کرد. 

بعدش آبجیم رو یه روز فرستادم ک با ایشون صحبت کنه . ایشون متأهل بود خیلی ناراحت شدم دیگه 🤦🥺 اینم شانس ما😂

سلام ، وقت بخیر . خوبید . والا حقیقتش پرونده موضوع بسته شد😂شماره پلاک رو دادم ب یکی از دوستان برام ...

وقت شما هم بخیر 

وای بد شد که🥲

قسمت نبوده 

ان شاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر باشید

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
وقت شما هم بخیر وای بد شد که🥲قسمت نبوده ان شاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر باشید

ممنون .‌‌‌‌‌‌ارع، 

ممنون ان شاءالله برای شما همینطور باشه شماهم  حاجت روا و خوشبخت و عاقبت بخیر بشید. 🙏🌹

ممنون .‌‌‌‌‌‌ارع، ممنون ان شاءالله برای شما همینطور باشه شماهم حاجت روا و خوشبخت و عاقبت بخیر بشید. ...

ممنون 

من فردا باید یه کاری انجام بدم 

خیلی استرس دارم بابتش 

دعا کنید خوب پیش بره🥲

ممنون من فردا باید یه کاری انجام بدم خیلی استرس دارم بابتش دعا کنید خوب پیش بره🥲

عع چ کاری هست ؟ 🥲 خیر باشه ،،

ان شاءالله هر چی خیر هست براتون رقم بخوره .🙏🌹

عع چ کاری هست ؟ 🥲 خیر باشه ،،ان شاءالله هر چی خیر هست براتون رقم بخوره .🙏🌹

مربوط به کار و دانشگاه 

ممنونم

از استرس پناه آوردم به سایت سرگرم بشم زمان بگذره🤦🏻‍♀️

مربوط به کار و دانشگاه ممنونماز استرس پناه آوردم به سایت سرگرم بشم زمان بگذره🤦🏻‍♀️

اهان متوجه ام . منم خیلی استرس ها کشیدم برای کارم و دانشگاهو  اینجور موارد درکتون میکنم .

سعی کنید آروم و ریلکس باشید واقعا خیلی حس و حال  بدیه بنظرم تا وقتی ک نتیجه براتون مشخص نشه همش فکرتون درگیره.

توکل برخدا  . ان شاءاللع به بهترین شکل رقم بخوره اکرم مشکلی پیش اومد خودتون رو نگران نکنید . 

اهان متوجه ام . منم خیلی استرس ها کشیدم برای کارم و دانشگاهو اینجور موارد درکتون میکنم . سعی کنید آ ...

همه چی خوبه ها ولی دوست دارم بهترین باشه 

یکم حساسم